Duyuru

Collapse
No announcement yet.

satılık insignia 1.6t cosmo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: satılık insignia 1.6t cosmo

Orjinal yazı sahibi: armoni15
    arkadaşlar 2010 model 1,6t cosmo yu 4 ocak 2010 da 58500 tl ye sıfır aldım şu an 52000 tl müşterisi var,,, 3 yıl bindim yetkili serviste 15000 km ve 30000 km bakımı yaptım ..yaklaşık 1000 tl bana maliyeti oldu bakım için 59500 malettim .ee 53000 satınca 6500tl 3 yıl 3 ayda kullanım bedeli buda yaklaşık %12 değer kaybı var .. başka markalarda 3 yıl kullanım sonunda değer kaybı ne kadar ve yüzde kaç hesap ettinizmi arkadaşlar..valla yakıttanda memlunum eşim b segmenti mazdası bile 8 lt yakıyor benim araç ise 6,2 ile izmire gidip geldi cc. de 90 km hızla,,, bastığım zamalar ortalama hızım 130 olduğundada 9 lt yaktı sizce çokmu yakıyor çokmu değer kaybı var.. yoksa şekilsizmi bu araçlar..ne gerek var arabalarımızı horlamaya ..fiyatıda iyi yakıtıda iyi şeklide iyi daha ne olsun ..
    52.000 TL ye müşterisi varsa çok iyi fiyat almışsınız. Bana siteden bir arkadaş 42.000 TL ye hayırlı olsun bile dedi. yaklaşık 5 ay kadar ilanım durdu ve gelen fiyatlar moralimi günden güne daha da fazla bozdu. 5 ayın sonunda siteye yeni üye olan bir arkadaşımız Gaziantep geldi aldı arabayı. Siz gerçekten şanslısınız. Biz beceremedik o fiyatları almayı.
    Renault!!!

Yorum

arkadaşlar 2010 model 1,6t cosmo yu 4 ocak 2010 da 58500 tl ye sıfır aldım şu an 52000 tl müşterisi var,,, 3 yıl bindim yetkili serviste 15000 km ve 30000 km bakımı yaptım ..yaklaşık 1000 tl bana maliyeti oldu bakım için 59500 malettim .ee 53000 satınca 6500tl 3 yıl 3 ayda kullanım bedeli buda yaklaşık %12 değer kaybı var .. başka markalarda 3 yıl kullanım sonunda değer kaybı ne kadar ve yüzde kaç hesap ettinizmi arkadaşlar..valla yakıttanda memlunum eşim b segmenti mazdası bile 8 lt yakıyor benim araç ise 6,2 ile izmire gidip geldi cc. de 90 km hızla,,, bastığım zamalar ortalama hızım 130 olduğundada 9 lt yaktı sizce çokmu yakıyor çokmu değer kaybı var.. yoksa şekilsizmi bu araçlar..ne gerek var arabalarımızı horlamaya ..fiyatıda iyi yakıtıda iyi şeklide iyi daha ne olsun ..
      söylediğiniz fiyata müşterisi varsa gerçekten hemen satın sonra sattığınız arabayı 47 lere geri alırsınız
      şaka bi tarafa gerçekten o fiyatı kim verdiyse bence aklı hiç bulanmadan hemen satın gitsin.aklınızda satmak yoksa bile satın
      yoksa satmaya kalktığınızda çok komik rakamlarla karşı karşıya kalacaksınız benden demesi
      2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
      2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

rakamları görünce kendimi şanslı hissediyorum
        İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

hayırlı satışlar

Yorum

teşekkürler

Yorum

SERHAT BEY ÖNCELİKLE HAYIRLI SATIŞLAR ARCINIZ ORJİNALMİ FOTOĞRAFLŞARINI GÖREBİLİRMİZYİZ BEN DE İNSİGNİA 16 COSMO ARIYORUM

Yorum

HERKESE MERHABALAR BEN DE ARACIMI SATIYORUM. ANCAK KESİNLİKLE FİYATTA DAHA FAZLA ÖDÜN VERMEYECEĞİM. ŞUAN SIFIR FİYATINA 64500 DİYOR BAYİLER. 5000 TL BİNDİĞİM İÇİN İNERİM O ÇOK NORMAL BENCE. 60.000 TL ALTINA VERMEYECEĞİM. ALLAH ZOR DURUMLARA DÜŞÜRMEZSSE FİYATIMI SABİT TUTACAĞIM. DAHA ÖNCE DE 2000 MOTOR MONDEOM VARDI ONUDA BELEDİM DEĞERİNE VERDİM. BU PARALARI ÇOK KOLAY KAZANMIYORUZ. HERKESTEN RİCAM FİYATLARIMIZI ÖLDÜRMEYELİM. YALAŞIK 1 AY DIR SAHİBİNDEN COM DA YAYINDA İLANIM YAYINDA ŞUAN 2012 MODELLER İÇİN GALİBA ÖRNEK OLDUM DİĞER SATILIK ARAÇ SAHİPLERİ O 60.000 TL ÇITASINDA TUTMAYA ÇALIŞIYOR. OLMASI GEREKNDE BU BENCE. FİYATLARI DENGELEMEK BİRAZ DA BİZİM ELİMİZDE.
                SAYGILAR.

Yorum

Sahibinden linki çalışmıyor

Yorum

http://www.sahibinden.com/index.php?...=1&list_type=1
                    şimdi baktım çalışıyor

Yorum

+1,000,000
                      En baba değer kaybı burda 250,000 euro / yıl

Sıfır Ghost 850,000 euro
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16561311/detay

Bir yaşında 11,500 km de 600,000 euro
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09513104/detay

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                      17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                      35GB5825  A Rh+

Yorum

Serhat bey o linke girince giriş sayfa çıkıyor link yanlış herhalde

Yorum

o zaman size ilan nosunu vereyim 107676571

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7676571/detay/
                            herhalde şimdi doğrudur

Yorum

Demekki DOD kasıtlı olarak yapıyor.
                              Kendi grubuna ait araçlarını da şişirdikçe şişiriyor

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                              piyasa değişmez artık çünkü fiyatlar oturdu.kimse kabul etmek istemesede bu araçlar hepimize zarar ettirdi.bunun en büyük nedenlerinden biride DOD firmasından kaynaklanıyor.isterseniz DOD un sitesine girin ve araç değeri sorgulatın.Bizim ne emekler vererek aldığımız araçlara kaç para değer biçtiklerine bir bakın.ve şöyle bir gerçek var her nekadar bu değer gerçekten bize düşük gibi gelsede tüm galeriler ve araç bayileri aralarında anlaşmış gibi aynı fiyatları söylüyorlar.
                              biniciye satabilirseniz ne ala.ama olaki dara düştünüz ve paraya ihtiyacınız oldu gerçekten insignia lar ölü değil nerdeyse hurda parasına gidiyor.
                              Ben 8 ay sonunda benim gibi meraklısına 47.500 tl ye verdim Allah satmaya çalışanlara yardımcı olsun.
                              2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: serhat yakar
                                en sonunda oldu
                                2011 1.6t opc orjinal 20inc jant spor deri koltuk

Yorum

İşleniyor...
                                X