Fitat çok iyi de araç hakkında detaylı bilgiler verseydiniz keşke. En azından sahibinden.com da resimli bir ilan hazırlayıp linkini burada paylaşırsanız, alıcı bulma şansınız artacaktır
2010 model 31500 km aracımı eylülden beri satamıyorum. Arayanlar 45.000 TL teklif ediyorlar. 0 km benzinli araba almaya tövbe ettim artık. hayırlı satışlar.
gerçekten çok şaşırdım şimdi bizim araçlarımız kendi sınıfının en iyi araçlarından biri sırıf benzinli diye 2.elde yeterince ilgi görmemesini anlamış değilim.Herkes çok yakıyor diye diye araçlarımızın 2.el piyasalarının düşmesi çok üzücü.Benim aracın şuan 3. yılı ve bu 3 yıl son derece keyifli geçti ve ort 10.5 lt ile bu mu çok yakıyor c180 316 bundan az mı yakıyor yani neyse hayırlısı olsun artık diyelim
gerçekten çok şaşırdım şimdi bizim araçlarımız kendi sınıfının en iyi araçlarından biri sırıf benzinli diye 2.elde yeterince ilgi görmemesini anlamış değilim.Herkes çok yakıyor diye diye araçlarımızın 2.el piyasalarının düşmesi çok üzücü.Benim aracın şuan 3. yılı ve bu 3 yıl son derece keyifli geçti ve ort 10.5 lt ile bu mu çok yakıyor c180 316 bundan az mı yakıyor yani neyse hayırlısı olsun artık diyelim
sizi görüyorum sürekli. Terrace hill desiniz değil mi?
bende yandaki sitede oturuyordum. şimdi aşağı tarafa taşındım.
Yorum