Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Orjinal 17'' Jant ve Orjinal Kauçuk Paspas Aranıyor..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Orjinal 17'' Jant ve Orjinal Kauçuk Paspas Aranıyor..

Bende 18 jant lastik var cozmo isteyene verebilirim on arka tanpon da var panjur sisler ustunde isteyen olursa satabilirim lastik durumu iyi jantlar ciziksiz ercan 05305441873

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan123
      Bende 18 jant lastik var cozmo isteyene verebilirim on arka tanpon da var panjur sisler ustunde isteyen olursa satabilirim lastik durumu iyi jantlar ciziksiz ercan 05305441873
      Ercan bey bu konular çok eski tarihli, başka bi eski konuyada yazmışsınız, bu şekilde bi fayda elde edemezsiniz,

Elinizde bulunan malzemeleri 'satılık' bölümünde yeni konu açarak, ayrıca fotoğraflarını çekerek koyabilirseniz size çok daha faydalı olur...

Yorum

Teşekkür ederim telden yazdiimdan hepsini goremiyorum sa olasin beyim simdi yaptim

Yorum

Teşekkür ederim telden yazdiimdan hepsini goremiyorum sa olasin beyim simdi yaptim
          Rica ederim...

Yorum

Ercan Bey forumu keske alim satim konulari haricinde, tum uyelere faydali olacak konular paylasarak, muhabbetlere girerek de kullansaniz..
            InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı bey telefondan yazdiim icin tumsayfayi goremiyorum oyuzden beceremedim kusura bakmayin tesekurler

Yorum

slm arkadaşlar düz cosmolarla torbulular arasında ne fark var bide flexride şase ve flexride sasesi olmayan cosmolarda ne fark görülür bu konuda bilgisiolan arkadaşlar beni aydınlatırsanız memnun olurum not vectramı sattım nasip olursa 1,6t cosmo alacam nasip olursa hayırlı forumlar tşklr

Yorum

bu arada 2009 veya 2010 model 1.6t cosmo opc arıyorumm beyaz renk tşklrr

Yorum

1,6 T Cosmo 180 beygir , 1,6 Cosmo 115 beygir.
                    Flexride şasi sistemi olan araçlarda üç farklı sürüş modu var.
                    Normal, Tour , Sport. Tour sürüş modunda yumuşak suspansiyon,
                    yarı otomatik şanzımanda daha yumuşak vites geçişleri ile maksimum
                    konfor elde edilmeye çalışılmış
                    Sport modu daha ziyade sportif kullanım ve bol virajlı güzergahta maksimum
                    yol tutuşu elde etmek için tasarlanmış. Bu modu kullanmaya başladığınızda
                    arabanın tüm karakteri bir anda değişiyor. Gösterge ekran ışıkları kırmızı renge dönüyor,
                    şasi alçalıyor, direksiyon sertleşiyor. Aracın gaz tepkileri hızlanıyor ve agresif bir atılganlık
                    kazanıyor. Bana sorarsanız flexride olmazsa olmaz bir donanım

Yorum

Şaman Türksoy çok tşklr aydınlatığınız için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                        1,6 T Cosmo 180 beygir , 1,6 Cosmo 115 beygir.
                        Flexride şasi sistemi olan araçlarda üç farklı sürüş modu var.
                        Normal, Tour , Sport. Tour sürüş modunda yumuşak suspansiyon,
                        yarı otomatik şanzımanda daha yumuşak vites geçişleri ile maksimum
                        konfor elde edilmeye çalışılmış
                        Sport modu daha ziyade sportif kullanım ve bol virajlı güzergahta maksimum
                        yol tutuşu elde etmek için tasarlanmış. Bu modu kullanmaya başladığınızda
                        arabanın tüm karakteri bir anda değişiyor. Gösterge ekran ışıkları kırmızı renge dönüyor,
                        şasi alçalıyor, direksiyon sertleşiyor. Aracın gaz tepkileri hızlanıyor ve agresif bir atılganlık
                        kazanıyor. Bana sorarsanız flexride olmazsa olmaz bir donanım
                        Şasede benim bildiğim alçalma yok suspansiyon sertleşiyor sadece
                        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                        [center]

Yorum

Şase sadece Sport Modellerinde 1-2 cn alçak geliyor onun haricinde sufyan hocamın dediği gibi elektro mıknatıs tekniği ile amortisör sertleşiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                          X