Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 Turbo 180 HP alma niyetindeyim...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.6 Turbo 180 HP alma niyetindeyim...

Merhaba arkadaşlar, bu aralar aracımı değiştirme niyetine girdim gibi. 2 araç arasında kaldım. Passat 1.4 TSI ve insignia 1.6 180 HP. Önceliğim insignia tabikide. Hiç insignia kullanmamış biri olarak sizlerin görüşlerini almak istiyorum. Yakıt tüketimi, konforu, sürüş zevki nasıldır? Benim Meriva istanbul şehiriçi 10 litre gibi yakıyor. insignia'nın yakıt durumu nasıldır? (Yetkili bir servisteki usta yakıtı ile başedemezsin alma dedi )

Şimdiden yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada tavsiye edeceğiniz ikinci el temiz bir araç varsa ilgilenebilirim.

Ynt: insignia 1.6 Turbo 180 HP alma niyetindeyim...

istanbul trafiğinde 12-13 lt yakarsın ama bence yakıttan ziyade baskı balata problemleri var yoğun trafik yüzünden. trafiği yoğun olmayan bir anadolu şehrinde yaşasaydın kesinlikle al derdim çünkü çok güzel araba herşeyiyle. içi, dışı, motoru. ama sadece hafta sonları zevkine kullanacağım, 2. araba olarak dersen yine al. passat'a bakıyorum highline'lar dışında bir halta benzetemiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
      istanbul trafiğinde 12-13 lt yakarsın ama bence yakıttan ziyade baskı balata problemleri var yoğun trafik yüzünden. trafiği yoğun olmayan bir anadolu şehrinde yaşasaydın kesinlikle al derdim çünkü çok güzel araba herşeyiyle. içi, dışı, motoru. ama sadece hafta sonları zevkine kullanacağım, 2. araba olarak dersen yine al. passat'a bakıyorum highline'lar dışında bir halta benzetemiyorum.
      Baskı balata olayı çok mu sıkıntılı?

Yorum

Yeni stil paketli 1.4 turbo + chip 1.6 180 gibi gider 7 litre yakar
        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Gördüğüm kadarıyla yokuşlu ve yoğun trafikli memleketlerde oldukça sıkıntılı. istanbul için pek de mantıklı gibi değil.

Yorum

Merhaba,ikinci el olarak 2001 1.4T Cosmo paket Astra J dusunurseniz bir tanidigim satiyor,25.000 de arac 42.000 gibi bir rakam istiyor.
            2015 BMW F30 M Sport

Yorum

baskı balatadan o kadar korkacak birşey yok, bu devirde her arabanın debriyajında sorunlar çoğaldı çünkü parçalar gitgide dayanıksızlaşıyor.
              oldu olacak herkes satsın arabaları, fabrikada üretimi durdursun sen alma ben almayım kim alacak bu arabayı.
              kiminde üretim hatasından dolayı, kiminde kullanım tarzından dolayı sorun yaşandı ama arabayı aldırmayacak kadar abartacak birşey yok bence. içiniz rahat olsun.
              Berkay'ın yaşadığı sorunun da tamamen servisten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fatih abi volanla alakalı olduğunu en baştan söylemişti

şu anki arabanız 10 litre yakıyorsa 1.6T yakıtı çok ağır gelmez.
              180hpnin 180'ini de sürekli kullanırsanız doğal olarak çok yakar. ama İstanbul'da ort. 11 litre çok rahat binilir bu arabaya.
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: AstraJ
                Merhaba,ikinci el olarak 2001 1.4T Cosmo paket Astra J dusunurseniz bir tanidigim satiyor,25.000 de arac 42.000 gibi bir rakam istiyor.
                ilginiz için teşekkür ederim. Yeni bebeğimiz olduğu için eşyası çok oluyor. Astra bize şimdilik küçük gelir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                  baskı balatadan o kadar korkacak birşey yok, bu devirde her arabanın debriyajında sorunlar çoğaldı çünkü parçalar gitgide dayanıksızlaşıyor.
                  oldu olacak herkes satsın arabaları, fabrikada üretimi durdursun sen alma ben almayım kim alacak bu arabayı.
                  kiminde üretim hatasından dolayı, kiminde kullanım tarzından dolayı sorun yaşandı ama arabayı aldırmayacak kadar abartacak birşey yok bence. içiniz rahat olsun.
                  Berkay'ın yaşadığı sorunun da tamamen servisten kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fatih abi volanla alakalı olduğunu en baştan söylemişti

şu anki arabanız 10 litre yakıyorsa 1.6T yakıtı çok ağır gelmez.
                  180hpnin 180'ini de sürekli kullanırsanız doğal olarak çok yakar. ama İstanbul'da ort. 11 litre çok rahat binilir bu arabaya.
                  Baskı balata konusunda Meriva'lar da da sorun olabiliyor. 1400 km'de bir üyemiz baskı balata yenilemek zorunda kaldı. Şu an için Meriva aracım 17 ayda 18 bin km yaptı. Bunun yaklaşık 14 bin km'si şehirdışı kullanım olarak gerçekleşti. Şehiriçi sadece haftasonu kullanıyorum. Yakıt tüketimi konusunda birkaç litre fazlanın önemi olmaz.10-12 litre arası benim için makuldur.

Yorum

Ben kullanıyorum memnunum tavsiye ederim . Tüketim tamamıyla şehiriçi 10,4lt/100km baskı Balatada sorun olmadı , gelen geçen hala bakıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bilincli bir kullanixiysaniZ bence pek bir sorun yasamazsiniz...
                      F30 Sport+

Yorum

Söylediğiniz yakıt tüketim bandı eğer sizin için sorun teşkil etmeyecekse gönül rahatlığı ile binebilirsiniz.. yalnız aracı aldıktan sonra ilk işiniz göğüsten gelen sesler yerine debriyaj pedalından gelecek seslere kulak vermek olsun, olası bir baskı-volant fabrikasyon hatasını çok geçmeden düzeltebilesiniz Ki öyle bir sorunda yaşamazsanız miss gibi araç...
                        2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Yorum

Gönlünüzde varsa 1.6 T 180 lik alın keyfini çıkarın

Edit:
                          Bu arada Bu mesajım 10.000 mesajımmış vay be ne kadar çok mesaj yazmışım daha hep beraber nice 10.000 lere diyelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Gönlünüzde varsa 1.6 T 180 lik alın keyfini çıkarın

Edit:
                            Bu arada Bu mesajım 10.000 mesajımmış vay be ne kadar çok mesaj yazmışım daha hep beraber nice 10.000 lere diyelim
                            Dediğiniz gibi gönlümde yatan beyaz 180'lik canavar Araçtan alacığm keyfin birkaç litre fazladan yakıta değeceği görüşündeyim.

Yorum

o zaman hayırlı olsun şimdiden
                              InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                              X