Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA OPC ARIYORUM...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: INSIGNIA OPC ARIYORUM...

Orjinal yazı sahibi: suki
    Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
    Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    bana gore 0 alınmaz ama kendınız bılırsınız 2 cı el beyaz vardı satılık ızmırde bulursanız kacırmayın
    beyaz olan sıkıntı kardeşim kırmızı daha iyiydi
    katılıyorum...arac hakkındakı bılgıler ıcın saol...ben kırmızı opc hakkında bır bılgınız var mı seklınde sormak ıstemıstım??
    kırmızı opc test aracıydı, fakat beyaz opc kadar her yere gitmedi sanırım, bi turbosu arıza vermiş onu da değiştirmişler, ama araç temiz bir araçtı, 11000 deydi daha

Yorum

araç 2.8 V6 turbo 325 bg, 435 nm torka sahip sedan ve station gövdesi var, 0-100 5.6 sn, maksimum hız unlimited versiyonunda 270 km/s normal versiyonda 250'de sınırlı, recaro koltuklar var, brembo fren sistemi var. eksoz sesi dehşet flexride'da ekstra bir de OPC diye seçeneği var, yani sport'a ekstra olarak ciddi modifiyeler ile motorunun 500 beygir gücü destekleyebileceğine inanıyorum adaptif 4x4 sistemi mevcut. sistem vw 4motion, audi quattro ve mercedes 4matic gibi çalışıyor, subarudaki gibi sürekli simetrik 4x4 değil, otomatik vites seçeneği var, f1 tipi 6 ileri otomatik. liste fiyatı zannedersem şu anda 186 bin tl sfırı, ama araç dolu geliyor, navi, infinity ses sistemi recaro koltuklarla birlikte, iki opsiyonel donanımı var, birisi sunroof birisi de otomatik vites seçeneği...
      0*100 6 saniye değil mi? Ben mi yanlış biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
        yeni bir iyileştirme yaptılar abi, 2011 yılında, artık 5.6 yazıyordu verileri, hatta youtube da bir video izledim testini yapmışlardı orda 5.5 yazıyordu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okkes
          yeni bir iyileştirme yaptılar abi, 2011 yılında, artık 5.6 yazıyordu verileri, hatta youtube da bir video izledim testini yapmışlardı orda 5.5 yazıyordu
          tam yer ucağı olmus o zaman

Yorum

benzin yetmez ona biz 1.6 t ya yetiştiremiyoruz bu benzin fiyatlarında zevk yapacak moral kalmadı

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

uçağa biniyon olacak o kadar

Yorum

valla biz çeşmede test etmiştik ortalama tüketimi 34 litre mi ne yazıyordu

Yorum

ben yakıt tüketiminin o kadar yüksak olacagını tahmin etmiyorum...sonucta test ortamında cok fazla kıosı degısık tarzda ve lımıtlerı zorlayarak kullanıyor aracları...izmirdeki kırmızı opc nin akibeti hakkında bilgi sahibi olan var mı?satıldı mı arac acaba?ve test aracları dısında satılık ikinci el opc var mıdır sizce?

Yorum

Bana göre araç normal kullanımlarda 15 litre civarı yakar. Testte kimse max devirin altına düşmedi o yüzden öyleydi veriler

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İstanbulpark'da benim kullandığım kırmızı OPC'nin ortalama tüketimi 16 litredeydi bu Alman plakalı olanlardan değildi, Özcan Keklik'in 35tkf32'den sonra kullandığı OPC diye biliyorum ama kesin kaynak yok. ve İzmir'de satılan kırmızı da bu araçtı sanırım.

test araçları ve Genel müdürlük araçları haricinde bizim bildiğimiz kadarıyla Opel müşterisi olarak 1 tane ST OPC satıldı, o da Ali abinin ve bir süre satmaz diye düşünüyorum
                      InsigniaTEAM

Yorum

aniadım,ben opc sedan arıyorum ama biraz zor galiba....hayırlısı diyelim...

Yorum

kırmızının akibetini bilmiyorum, fakat bir tane ankarada test aracı haricinde satılık vardı beyaz renkli

Yorum

kırmızının akibetini bilmiyorum, fakat bir tane ankarada test aracı haricinde satılık vardı beyaz renkli
                            peki model yılı,km. ve fiyat hakkında bilgin var mı kardesim bu beyaz olan hakkında?

Yorum

2010 modeldi, yaklaşık 30000 civarıydı km'si, ankarada bi galeride satılıktı, test sürüş aracı olmadığına eminim, 3 tane test sürüş aracı vardı bi beyaz bi kırmızı bi de beyaz st, st'nin model yılını bilmiyorum, fakat beyaz 2009, kırmızı 2011'di, yani ankarada satılık olan büyük ihtimal bunlar değildi yani ve 135 bin tl istiyordu

Yorum

2010 modeldi, yaklaşık 30000 civarıydı km'si, ankarada bi galeride satılıktı, test sürüş aracı olmadığına eminim, 3 tane test sürüş aracı vardı bi beyaz bi kırmızı bi de beyaz st, st'nin model yılını bilmiyorum, fakat beyaz 2009, kırmızı 2011'di, yani ankarada satılık olan büyük ihtimal bunlar değildi yani ve 135 bin tl istiyordu
                                ok,tesekkur ederim bilgiler icin ...pek mantıklı gorunmuyor kırmızı olanı oldukca daha dusuk fıyata almamıstık,bu bıraz yuksek fıyat gıbı ...

Yorum

İşleniyor...
                                X