arkadaşlar bana benim aracın renginde rötuş boyası lazım tamponda ufak tefek çizikler var.Arabanın rengi cins bişey olduğundan biraz ihtimal vermiyorum ama nerden bulabilirim servis şartmı,servis şartsa verirmi boyayı...?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
rötuş boyası arıyorum
Collapse
X
-
Ynt: rötuş boyası arıyorum
Orjinal yazı sahibi: burak.arkadaşlar bana benim aracın renginde rötuş boyası lazım tamponda ufak tefek çizikler var.Arabanın rengi cins bişey olduğundan biraz ihtimal vermiyorum ama nerden bulabilirim servis şartmı,servis şartsa verirmi boyayı...?
subazlı metalik olduğundan ve kırmızı nar çiçeği çok ince boyadır rütuş çok zor olur tamponda sırıtır bence komple boyatsan daha iyi olur2015 leon fr
Yorum
-
ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim
rötuşu gene bi sorayım olmazsa komple boyamada sırıtır tampon kıyamam öylede binerim,mesele hani gözüme hoş gözükmesi2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: burak.arkadaşlar bana benim aracın renginde rötuş boyası lazım tamponda ufak tefek çizikler var.Arabanın rengi cins bişey olduğundan biraz ihtimal vermiyorum ama nerden bulabilirim servis şartmı,servis şartsa verirmi boyayı...?[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NEŞTEROrjinal yazı sahibi: burak.arkadaşlar bana benim aracın renginde rötuş boyası lazım tamponda ufak tefek çizikler var.Arabanın rengi cins bişey olduğundan biraz ihtimal vermiyorum ama nerden bulabilirim servis şartmı,servis şartsa verirmi boyayı...?
onun üstünede polisajla bi pasta cila belki kenarı köşesiyle ton farkı boyayı sürüş açısı falan farklarını olursa kapatır2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
Yorum
-
Boyanin su bazli mi yoksa tiner ile inceltilen sentetik olarak mi opelde atildigini bilmek zor. Ancak opelin cevreci bir yaklasim izleyerek boyayi su ile incelen su bazli boya atma ihtimali yuksek. Ancak su bazli veya sentetik boya bile olsa rutusu sentetik boya ile yapabilirsiniz. Genelde standox, akzo boyalari kullaniliyor. Servislerde yapiyorlar. Ama bu rotus boyalarin maks. Omru 1 yil ( boyayi cok iyi korusaniz bile). Sonra boya topaklaniyor inceltilemiyor, yani bozuluyor.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
benim tamponda taş istilası sonrası benek benek olmuştu boyattım odak ta fakat tekrar busene yıne oldu nisan ayında geldiğimde tekrar boyatmayı planlıyorum rötuş boyasıyla yaptıgım yerlerde su bazlı olduguna hep atıyor malesef2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: burak.haydaa ozaman ben tamponumu değişicem iki çizik için gözüme batıyo iki çizik köşesi mesele o ama bi denemem lazımOrjinal yazı sahibi: turquaz72Boyanin su bazli mi yoksa tiner ile inceltilen sentetik olarak mi opelde atildigini bilmek zor. Ancak opelin cevreci bir yaklasim izleyerek boyayi su ile incelen su bazli boya atma ihtimali yuksek. Ancak su bazli veya sentetik boya bile olsa rutusu sentetik boya ile yapabilirsiniz. Genelde standox, akzo boyalari kullaniliyor. Servislerde yapiyorlar. Ama bu rotus boyalarin maks. Omru 1 yil ( boyayi cok iyi korusaniz bile). Sonra boya topaklaniyor inceltilemiyor, yani bozuluyor.[IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]
[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ
Yorum
Yorum