ebc23 ben 60 binde zincir çok değiştiren hatta hiç duymadım. sesli çalışma zamanları oluyor yağ dibe çökünce ilk çalıştırmada ama başka sorun görmedim. yaklaşık biçilen ömür 120bin km. servis duruma göre erken değişebilir biraz daha tabi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hangi araç
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: selcuktuncer View PostŞaman TÜRKSOY abi valla ben araca şahsen bir canlı bir birey olarak gözüm gibi bakarım konuşuruz hatta bazen ))) amaaa bu siyah var ya bu siyah renk, servet dök, her türlü bakımı yap, ki özellikle Opelin boyası bence çok kalitesiz ve vernik katmanı çok ince zayıf dirayetsiz, neyse işte bu siyah renk kum zerrelerinin araca uçuşunca oluşturduğu noktaları dahi gösteriyor. kaplatıcam aracı tamam çok asil çok yakışıklı ama nokta görsem sinirlerim bozuluyor
ama onu keşfedene kadar çok zaman geçmişti, yani çok çile çekmiştim. Hala da var bagajda, yakın
olsak size verirdim.
Yorum
-
Öneriler için çok teşekkürler. Bu şahıs aracın 2. Sahibi. Araç 65.000 km'de ve komple servis bakımlı olduğunu söyledi. Gittiğimde servisten de kontrol edeceğim zaten. Anladığım kadarıyla şahıs aracın bakımlarını önemseyen biri ama ufak sorunlarıyla çok uğraşan biri değil. Aracın kusuru olarak bana bu iki fotoğrafı attı. Birisi tavan birleşme yerlerindeki boya kusuru (araştırdığımda bu araçlarda kronik olduğunu gördüm).
iki sorun da basit rötuş ile giderilebilir olduğu için kabul edilebilir buldum ben .
Bu arada bizde de arabaya eşya gibi davranmama huyu vardır. Hatta bundan önceki aracımın adı James idi. Bildiğin sohbet eder, birşey oldu mu adıyla hitap ederdik bakalım bunun adı ne olacak ?
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Hiçbir şeyin ömrü sonsuz değil, triger zincirinin de ömrü var, bu ömür yaklaşık olarak 120 bin km.
Zamanla zincir zaten sesli çalışma ile beni değiştirin diyor, muayyen bakımlarda (15-30-45 gibi)
gerginliği kontrol edilir, istenilen ayarda değilse ayarlanır, ömrü bittiğinde ise ayar yapılmaz, değiştirilir.
SoulDemon konunuzu biraz dağıttım için kusura bakmayın ama sizinde almayı düşündüğünüz araç bu km civarında olduğu için sizede faydası olur diyerek burdan sorma gereği duydum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SoulDemon View PostÖneriler için çok teşekkürler. Bu şahıs aracın 2. Sahibi. Araç 65.000 km'de ve komple servis bakımlı olduğunu söyledi. Gittiğimde servisten de kontrol edeceğim zaten. Anladığım kadarıyla şahıs aracın bakımlarını önemseyen biri ama ufak sorunlarıyla çok uğraşan biri değil. Aracın kusuru olarak bana bu iki fotoğrafı attı. Birisi tavan birleşme yerlerindeki boya kusuru (araştırdığımda bu araçlarda kronik olduğunu gördüm).
iki sorun da basit rötuş ile giderilebilir olduğu için kabul edilebilir buldum ben .
Bu arada bizde de arabaya eşya gibi davranmama huyu vardır. Hatta bundan önceki aracımın adı James idi. Bildiğin sohbet eder, birşey oldu mu adıyla hitap ederdik bakalım bunun adı ne olacak ?
Çünkü, kaporta (çürümelere karşı) ve boya 10 yıl garanti altındadır. Yalnız motor kaputundaki boya hasarı pasta-cila
veya rötuşla giderilecek cinsten değil gibi duruyor, boyanması lazım, ikisini birden hallederler serviste. hayırlısı olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY View Post
Cem Bey kardeşim, sizin aracı Batuhan arkadaşımız mı aldı?Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective
Yorum
-
Bugün nihayet alışverişi tamamladık ve flexiride şaseli olan aracı aldım. Aracın , benim için kabul edilebilir ufak bir iki kozmetik sorunu dışında birşey çıkmadı eksperde de . Aracı almadan hem şaseyi hem de adaptif Cruise kontrolü yaklaşık 8-10 km boyunca denedim, sorun gözükmüyordu.
Yalnız alışveriş bitince eve dönmek için 200 km yol yaptım ve adaptif CC genelde açıktı, birkaç defa "Radar engellendi, bilgi için aracın kitapcigina bakınız " yazısı çıkıp CC falan devre dışı kaldı ama 3-5 dakikaya geri düzeldi.
Böyle birşey normal mi bu arabalarda yoksa radarinda problem mi var?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SoulDemon View PostBugün nihayet alışverişi tamamladık ve flexiride şaseli olan aracı aldım. Aracın , benim için kabul edilebilir ufak bir iki kozmetik sorunu dışında birşey çıkmadı eksperde de . Aracı almadan hem şaseyi hem de adaptif Cruise kontrolü yaklaşık 8-10 km boyunca denedim, sorun gözükmüyordu.
Yalnız alışveriş bitince eve dönmek için 200 km yol yaptım ve adaptif CC genelde açıktı, birkaç defa "Radar engellendi, bilgi için aracın kitapcigina bakınız " yazısı çıkıp CC falan devre dışı kaldı ama 3-5 dakikaya geri düzeldi.
Böyle birşey normal mi bu arabalarda yoksa radarinda problem mi var?
Yorum
Yorum