Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Beyaz Insignia ariyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Beyaz Insignia ariyorum

butcemi asiyor yoksa bende cosmo istiyorum

Yorum

Arkadaşlar merhaba,
      Bende daha önce 180 beygir turbo olanı vardı. Ancak yakıttan dolayı satmıştım. Daha sonra bindiğim araçlar haz vermedi. Bende beyaz 2009 - 2010 model Cosmo arıyorum. Varsa satmak isteyen yada çevresinde bilgisi olan görüşelim lütfen. Numaram 0530 232 41 22 Nurettin KURTALP
      Saygılarımla...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kurtalp
        Arkadaşlar merhaba,
        Bende daha önce 180 beygir turbo olanı vardı. Ancak yakıttan dolayı satmıştım. Daha sonra bindiğim araçlar haz vermedi. Bende beyaz 2009 - 2010 model Cosmo arıyorum. Varsa satmak isteyen yada çevresinde bilgisi olan görüşelim lütfen. Numaram 0530 232 41 22 Nurettin KURTALP
        Saygılarımla...
        Hoşgeldiniz, kendinizi aşağıdaki linkten tanıtırsanız memnun oluruz.
        aradığınız aracı bulabilirsiniz umarım
        http://www.insigniateam.com/forum/index.php?board=1.0
        InsigniaTEAM

Yorum

hüseyin bey istersenız kendı arabamı satabilir 2009 beyaz benzınlı insignia 52000
          1.6 turbo220 hp 360 tork 

Yorum

insignia arayan arkadaşlar. sitemizdeki speedemre kardeşimizin 2011 cosmosu satılık. link;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_topl

araç çok temiz ve bakımlı.

ilginize...
            2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

speedemrenin aracı çok çok güzel 53ekadar bırakıyor sanırım ama illa beyaz isterim dersen
              yine üyelerden birinin aracı
              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...86355244/detay
              yanlız şunu belirteyim keşke mayısta iletişim kursaydın bu mükemmel aracı 50bne bırakıyordu.

Yorum

İnsignia arayan arkadaşlara duyrulur bendede satılık bir tane var.rengi beyaz değil sadece
                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8091579/detay/
                ilan hanımın adresinden verildi iletişim için 0507 3676759 u arasanız sevinirim.
                İlgilenen arkadaşlar telden ulaşabilir.aracın rengi speedemrenin aracı ile aynı ışık tonuna göre rengi lacivert füme gibi değişiyor.bazıları yeşil olduğunu söylüyor ama ben hiç yeşil gibi görmedim aracımı
                2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

2010 1,6T COSMO 26000 km beyaz renk(iç renk beyaz) ..fly audio dvd navigasyon. koltuk kafalıkları.ev aldığımdan dolayı satacagım tabiki orada yazandan daha aşagı paraya olabilir arkadaşlar.. düşünürseniz..
                  http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70732505/detay
                  2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz  modernline+comfort+tekno+sounroof
                  2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI..
                  2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM...
                  2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO

Yorum

Gerçekten fiyat çok uygun ya neden satılmıyor anlamış değilim...Ben bugün satıcak olsam 60 binden aşağı imkanı yok vermem...
                    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eymenkul
                      Gerçekten fiyat çok uygun ya neden satılmıyor anlamış değilim...Ben bugün satıcak olsam 60 binden aşağı imkanı yok vermem...
                      hangisi?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                        allah gönlünüze göre versin almışken cosmo almanızı öneririm çok pişman edition alanlar sunroff olurs birde tadından yenmez hani
                        pişman oldugumuzu kim söyledi.bu tarz kötülemelerde bulunmaz isek güzel olur
                        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

içlerinde en açık renk ve en az km benim sanırım.. en uygun fiyatta benimki.. alala

valla ben fiyatı 61.000 lerden düşürdüm malum Opel'in kampanyasından sonra, yaza girmeden aracı değiştiririm diye, ama benden daha fazla km yapmış araçların fiyatları daha iyiymiş sevindim piyasayavaş yavaş oturuyor sanırım

artık 45-50 binlere full+full İnsignia arayanlar veya ölücüler neyin ne olduğunu anlar

araçlarımızın hak ettiği değerler bu rakamlar değil aslında ama yine de değerler fena değil..

bu da benim ilanım;

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7332.0

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6343884/detay/

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

son fıyat 52 ye verıyorum arkadaslar dusunene varsa yabancıya gıtmesın.

Yorum

Bence sifir arac dusunebilirsiniz kampanyada varken hali hazirda
                              2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                              yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
                                Bence sifir arac dusunebilirsiniz kampanyada varken hali hazirda
                                Emre kardeşim kampanya var ama araba yok ellerinde, opsiyonsuz bir İnsignia Cosmo araç için de, eğer fabrikada hazırda varsa minimum 15-20 gün maksimum 1.5 ay süre veriyorlar ve opsiynuna göre süre uzuyor, ama fiyat garantisi veremiyorlar.. ve sanırım kampanya mayıs ayı sonunda bitecekti.

haziran için yeni bir fiyat listesi olacağını söyledi tanıdık bayiler. araçların fiyatları artar mı azalır mı bunu da zaman gösterecek. heralde bu hafta sonuna kadar yeni fiyat listesi belli olur diye tahmin ediyorum.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                                X