iki haftadır bildiğim bütün araç satış sitelerine, uygulamalarına falan bakıyorum. maksimum bütçem 85 bin. şöyle makyajlı kasa beyaz bi cosmo denk getiremedim. otomatik ya da manuel vites farketmez, özellikle olsun istediğim opsiyon bi sunroof. kendisinde eşinde dostunda beyaz ya da gümüş gri sunrooflu bi insignia varsa
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sunrooflu bir cosmo arıyorum.
Collapse
X
-
ertugrul.hzd Gene mi Rize aracı haha
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Mart ayında aracı satmış olsaydım 2015 model otomatik flexride lı 1.6 sidi bir sport araç vardı.. Ankarada 15 bindeydi kaçırdım.. ahh ahh.. galerideydi araç.. 85 bin tl ye bırakacaktı.. sport ve flexride lı makyajlı 1.6 sidi sayılı tr de..
Yorum
-
SIDI motor ile şanzımana takılmaya gerek yok. Manuel tercih edenler doğru yoldasınız, aracı çok zevkli bulacaksınız.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş View Postertugrul.hzd Gene mi Rize aracı haha
Sola Sinyal Devamlı Açık!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insgna44 View PostMart ayında aracı satmış olsaydım 2015 model otomatik flexride lı 1.6 sidi bir sport araç vardı.. Ankarada 15 bindeydi kaçırdım.. ahh ahh.. galerideydi araç.. 85 bin tl ye bırakacaktı.. sport ve flexride lı makyajlı 1.6 sidi sayılı tr de..OPC Line Sport
Yorum
Yorum