Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PASSAT ARIYORUM..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: PASSAT ARIYORUM..

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Ahmetcim eger 160 lik alabiliyorsan senelik vergisi haric birsey yok ki.... O d bu fiyat arabada ne koyar...hicbir sey olmaz. Alacagin passat sifir keyifli bir araba . Yerine 160 lik alirim sonrada 180 liklerle kafa kafaya hale getiririm. Hatta almisken dort ceker al da alem araba gorsun. İci de ozel deri. N verceksin passata o parayi. Dizel araca en az dort bes yil bilinir....
    gökhan için 5 sene hayal abi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
      Ahmetcim eger 160 lik alabiliyorsan senelik vergisi haric birsey yok ki.... O d bu fiyat arabada ne koyar...hicbir sey olmaz. Alacagin passat sifir keyifli bir araba . Yerine 160 lik alirim sonrada 180 liklerle kafa kafaya hale getiririm. Hatta almisken dort ceker al da alem araba gorsun. İci de ozel deri. N verceksin passata o parayi. Dizel araca en az dort bes yil bilinir....
      Aracı babam kullanacağı için gaz pedalını okşar, o yüzden 160hp fazla fazla yeter ona karar mekanizması ben olsam..
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
        Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Millet bekliyor abi vw i bu nasıl is çözemiyorum ya... Amarok sormuştum ona ne deseler beğenirsin? 7 ay!!! Turkiyeye bu araçları gönderirken çok kota koyuyorlar onun da etkisi çok bence ya da Doğuş oto yok diyor geleni yüksek fiyattan kakaliyor bu da olabilir... Bu da satış stratejisi adamlar yıl sonunu direk geçip yılbaşından itibaren yüksek fiyatla araba satışına baslayacak!!! Nedir bu vw ne yapıyor acaba bu insanları bu kadar kendine baglayabiliyor ya???

bizde o oyuna alet oluyoruz maalesef..
        dediğim gibi genel bir psikoloji halk arasında bu araç iyi az yakar 2. eli olur die die realistic yaklaşım dışına çıkılıyor

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

Yorum

Off markalaşmak böyle birsey iste ne yaparsan yap genel tabular yikilamiyor kendini paralasan da milleti o passattan vazgeciremezsin 200k olsun millet gider yine alır o aracı yaa

Yorum

alan alsın bizde onları yolda alırız

Yorum

Senin babanı da anlıyorum kardesim aynı benim babam gib parayı zor zamanda zor kazandıkları için çok iyi kıymet biliyorlar bir de ticaret kafası tabi 2.0 araç 1.6 dan ucuz olsun babam yine de almaz onu ileriye dönük bakar olaya bak Allah'a şükür durumunuz iyi olduğu halde yanaşmıyor 2.0'a

Yorum

valla kardesım harıka bır arabaydı dogrusu ımkanım olsa alırdım ben passat cok hosuma gıttı arabada cok az yakıyordu dogrusu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                  Senin babanı da anlıyorum kardesim aynı benim babam gib parayı zor zamanda zor kazandıkları için çok iyi kıymet biliyorlar bir de ticaret kafası tabi 2.0 araç 1.6 dan ucuz olsun babam yine de almaz onu ileriye dönük bakar olaya bak Allah'a şükür durumunuz iyi olduğu halde yanaşmıyor 2.0'a
                  Olayın özeti bu işte kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
                    valla kardesım harıka bır arabaydı dogrusu ımkanım olsa alırdım ben passat cok hosuma gıttı arabada cok az yakıyordu dogrusu
                    Aynen kardesim iyi fakat nerdeyse aynı fiyatlara 160 bg cosmo dizel alınıyor

Yorum

Tek sorun aracın rengiyse kaliteli bir folyo kaplamayla halledebilirsiniz. Artık pek çok yerde rahatlıkla bulabiliyorsunuz. Hem de boya zarar görmüyor elbette ustaca yapılırsa.

Yorum

90 bin passat 1.6 TdI highline icin mi ?
                        Geciniz kardesim illa passat ie 1.4 TSI DSG comforline sifiri 70 in altinda sanirim
                        D segmentinin otomatik en ucuz yatirim araci derim
                        Tek eksigi Tubo gibi gitmiyor

Yorum

90 bin fakat alıp 95 e satabilirsin insanları can evinden vurarak araba bes ay sonra geliyor dersen millet mecbur alır haha

Yorum

passat yalan oldu insignia 2.0 cdti 160bg cosmo alındı, hayırlı olsun, güle güle kullansın baban.... bence en mantıklı seçim oldu....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                              passat yalan oldu insignia 2.0 cdti 160bg cosmo alındı, hayırlı olsun, güle güle kullansın baban.... bence en mantıklı seçim oldun....

cok güzel seçim hayırlı olsun,bir evde 2 aynı araç oluyormus demekki ihihi
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

O da iyi hayırlı uğurlu olsun

Yorum

İşleniyor...
                                X