Babamın Vectra'sını satalı yaklasık 2 hafta oldu ancak hala yerine almayı düşündüğüm aracı bulabilmiş değilim. Daha önce açtığım konuda Jetta, C5 ve SuperB aradığımı söylemiştim, ancak daha sonrada çıtayı biraz daha yükseltme kararı aldık. En son İnsignia 2.0 cdti Cosmo, Volvo S60 1.6 diesel ve Passat 1.6 tdi highline üzerine yoğunlaştım. İnsignia tabiki öncelik sebebiydi ancak yakıt tüketim ve vergi farkı gibi sebeplerden dolayı şimdilik 2. planda duruyor. Volvo S60'a ise 2. elinin elimde patlayacağı düşüncesiyle soğuk duruyorum. Şuan da önceliği Passat 1.6tdi highlinea çevirmiş durumdayım. Belki bilenleriniz vardır Odak 2. elde satılık olan böyle bir araç var ancak onada siyah olması sebebiyle babam pek sıcak bakmıyor. Tüm VW bayilerini arıyorum ama mart ayından söz ediyorlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
PASSAT ARIYORUM..
Collapse
X
-
PASSAT ARIYORUM..
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ HpEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: PASSAT ARIYORUM..
Orjinal yazı sahibi: whiteagleBabamın Vectra'sını satalı yaklasık 2 hafta oldu ancak hala yerine almayı düşündüğüm aracı bulabilmiş değilim. Daha önce açtığım konuda Jetta, C5 ve SuperB aradığımı söylemiştim, ancak daha sonrada çıtayı biraz daha yükseltme kararı aldık. En son İnsignia 2.0 cdti Cosmo, Volvo S60 1.6 diesel ve Passat 1.6 tdi highline üzerine yoğunlaştım. İnsignia tabiki öncelik sebebiydi ancak yakıt tüketim ve vergi farkı gibi sebeplerden dolayı şimdilik 2. planda duruyor. Volvo S60'a ise 2. elinin elimde patlayacağı düşüncesiyle soğuk duruyorum. Şuan da önceliği Passat 1.6tdi highlinea çevirmiş durumdayım. Belki bilenleriniz vardır Odak 2. elde satılık olan böyle bir araç var ancak onada siyah olması sebebiyle babam pek sıcak bakmıyor. Tüm VW bayilerini arıyorum ama mart ayından söz ediyorlar
Sehir dışı 3.7 LT şaka gibi....
Küçük gelmezse bak derim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55odaktakini canlı görmedim ama fotolarından bence süper görünüyor... ama 90 bin verdikten sonra yerinde olsam 320 d kovalarım..*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: skydrollOrjinal yazı sahibi: whiteagleBabamın Vectra'sını satalı yaklasık 2 hafta oldu ancak hala yerine almayı düşündüğüm aracı bulabilmiş değilim. Daha önce açtığım konuda Jetta, C5 ve SuperB aradığımı söylemiştim, ancak daha sonrada çıtayı biraz daha yükseltme kararı aldık. En son İnsignia 2.0 cdti Cosmo, Volvo S60 1.6 diesel ve Passat 1.6 tdi highline üzerine yoğunlaştım. İnsignia tabiki öncelik sebebiydi ancak yakıt tüketim ve vergi farkı gibi sebeplerden dolayı şimdilik 2. planda duruyor. Volvo S60'a ise 2. elinin elimde patlayacağı düşüncesiyle soğuk duruyorum. Şuan da önceliği Passat 1.6tdi highlinea çevirmiş durumdayım. Belki bilenleriniz vardır Odak 2. elde satılık olan böyle bir araç var ancak onada siyah olması sebebiyle babam pek sıcak bakmıyor. Tüm VW bayilerini arıyorum ama mart ayından söz ediyorlar
Sehir dışı 3.7 LT şaka gibi....
Küçük gelmezse bak derim...*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum
-
Ahmet kardesim superb 1.6 tdi elegance çok daha iyi bir araç bence tamam passat da iyi fakat superb şahane kesinlikle a6 dan sonra passat değil superb geliyor zaten saseleri aynı... Donanım olarak da genişlik olarak da superb on numara kaliteyse kalite konforda konfor... Premium da bir araç bence
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23Ahmet kardesim superb 1.6 tdi elegance çok daha iyi bir araç bence tamam passat da iyi fakat superb şahane kesinlikle a6 dan sonra passat değil superb geliyor zaten saseleri aynı... Donanım olarak da genişlik olarak da superb on numara kaliteyse kalite konforda konfor... Premium da bir araç bence*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sensationbir tane daha insgnia turbo artı tüp*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: Sensationbir tane daha insgnia turbo artı tüpAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Tabii ki hakkaten 2.0 motor çok sıkıntı ya tabii dediğin doğru kardesim passati aldığından yuksege bile satabilirsin ya nedir bu milletin bu vw merakı akil sır ermiyor yaa vw doğru tercih aslında 508 de var fakat passatla fiyatının nerdeyse kafa kafaya gelmesi haliyle aracı arka plana atıyor yoksa test ettik cok başarılı bir araç uzun kullanım için ideal fakat satarken sıkıntı çıkarır...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Onat89henüz denemedim ama 508 de iyi duruyor yakıt konusunda gerçi fransız ama*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SensationOrjinal yazı sahibi: whiteagleOrjinal yazı sahibi: Sensationbir tane daha insgnia turbo artı tüp
Yorum
-
ahmet valla doğuş otonun nazını gelinlik kız yapmaz bunuda düşün derim fiyatları nasıl olur bilmem ama yeni 3 serisi yakında gelicek iç mekan d+ segment gibi araç büyüdüğü için araştırın derim 320d hem çoook az yakar hemde başka bir yerde bulamayacağın bir performans
Yorum
Yorum