Duyuru

Collapse
No announcement yet.

GOLF ARIYORUM:::

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: GOLF ARIYORUM:::

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
    abı ben leona bındım araba bana cok bos geldı ya almam ben leon hıc ya takoz araba ya golf daha guzel gercektende
    Golfede bindinmi. Leonla aynı motor ve şanzımana sahip ayrıca iç mekan genişiliği golfe nazaran daha iyi ayrıca bodykit yapılırsa çok yakışıyor..

Yorum

golfe bındım abı tabıkıde leon bana gore zayıf kaldı bady kıt atarsa dedıgın gıbı sık olur gercektende! ama baksana murat abı dk bır araba degıstırıyo gokhan abı o yuzden bady kıtle fln ugrasmaz gıbı

Yorum

Benim tanidigim Gokhan en son aldigi full astrayi satmayacak. Bu 2. Arac olacak. İnsigniayi satip astranin tadina varan gokhan, Golf gibi sacma bir arabayi binmek icin degil de baska bir sey icin alir.

Yorum

Hadi canım VW forumlarına bi bakınıver

Yorum

+100000000000.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
            sen evlenincede böyle sırt pırt sıkıldım hemen dersen işimiz var senle gökhan heeeeee
            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Beyler bayanlar ben muhabbetin satış aşamasının olduğundan şüphe ediyorum.Yani gökhan arabasını satacağını söyledi de ben mi duymadın veya görmedim. Bence Gökhan kardeşimin bir kız arkadaşı biri golf arıyor o da jest olsun diye bana lazım diyerek Golf arıyor...Yani ben kadar yakın anlamında bana lazım diyor muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha

Yorum

dizel satıldı ful olanı satacak kadar....................... değil herhalde... yani astra 1.6t duracak 1.3 cdti satıldı yada satıldı gibi
                şimdi full olan babada kalacak.. gökhanıma ne alalım herbirlikte karar verelim.. vurmayın amirime
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

) valla neler yazılmış neler) arkadaşlar madem kafalar karıştı ben açıklayım siyah 1.6 turbo hala duruyor Alalhtan bişey çıkmazsa o arabayı kolay kolay satmam... Dizel olan astrayı sattım onun yerine daha ucuz bir şey bakıyorum ve güçlü küçük hacim ve turbo olan ve piyasası olan tek araba golf gibime geldi ondan golf istiyorum... Yani Allah nasip ederde evlenirsem sıkılmam body kit yapmam siyah astramı satmam
                  F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sufy
                    dizel satıldı ful olanı satacak kadar....................... değil herhalde... yani astra 1.6t duracak 1.3 cdti satıldı yada satıldı gibi
                    şimdi full olan babada kalacak.. gökhanıma ne alalım herbirlikte karar verelim.. vurmayın amirime
                    sen, seviyorum abi
                    F30 Sport+

Yorum

sen, seviyorum abi
                      [/quote]
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
                        Beyler bayanlar ben muhabbetin satış aşamasının olduğundan şüphe ediyorum.Yani gökhan arabasını satacağını söyledi de ben mi duymadın veya görmedim. Bence Gökhan kardeşimin bir kız arkadaşı biri golf arıyor o da jest olsun diye bana lazım diyerek Golf arıyor...Yani ben kadar yakın anlamında bana lazım diyor muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha muhaha
                        bu tez e de ayrıca bayıldım abi

kız arkadaşlarından biri.. ))) ağzına sağlıkkkkkk))
                        F30 Sport+

Yorum

Sufy'ye bende katılsam benide severmisin?
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
                            Sufy'ye bende katılsam benide severmisin?
                            ) bakarız, kesin söz vermeyim
                            F30 Sport+

Yorum

Ben sana Golf yerine Golf sopası bulurum o zaman haha haha haha
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xxstormxx
                                Golf neden? Leon falanda olmazmı?
                                bi kere leon um olmuştu 2008 model kırmızı ama hiç golfüm olmadı denk gelirse bide golfe bineyim istedim ondan.. ben leondan çok memnundum TSI motor leon idda ediyorum sürüş zevki açısından bir çok aracı geride bırakır..
                                F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                                X