Bana göre 2009 dan bu yana flexili araçların sayısının azlığı bu donanımın ne denli önemli ve özel olduğunu kullanıcıya ve alıcıya tam anlamı ile anlatılmaması flexi diyoruzda nedir bu flexi Şuan kulanan insignia sahipleri ile net olarak bilmeyenlerimiz var aramızda,
valla eğer bu opsiyonu tam anlamıyla insignia alacak kişiler bilse beklemek pahasınada olsa flexili isterler bence...
Vallahi sen benim arac gibi 2009 sport alabilirsin.yani flexili ve sunrooflu .bence dvd 8000 uzerinde durma.bunun yerine paran olunca fly audio taktirirsin .daha buyuk dokunmatik ekranve ses kalitesi ise oldukca iyi ipod ve usb baglantisi olan bir sistem rhat edersin. Bu seviyede bir sportu yaklasik 55000 e alabilirsin.......
Donanimlar oldukca iyi. Bence sinirda bir fiyat.bana sorsan direkt 60 derdim.tabii burda karar senin. Bu arabayi aldigimdan beri 3 e 5 e cok bakamaz oldum.garip bir sevda bu. Bakiyorum sen de basindan beri bu arabayi tarif ediyorsun.eger baskasi olmaz diyorsan 60 a anlas.kayip olabilecek 2 yi 3 u cok dusunme.cunku o senin muhtemelen askin olacak ve her binerken bu mutlulugu ve mutluluk hormonu olan seratonini hissedeceksin. Bu da insan sagligina bile fayda o yuzden fiyattaki kucuk farklari dusunme. İcine sineni al.sevgiler
Yorum