Vallahi açıkcası 48.000 e 2010 edition da buldum temiz 11.000 km de ama ankarada bulurmuyum diye bekliyorum. Bide bi kaç alternatifim olsun diye bekliyorum.
Vallahi açıkcası 48.000 e 2010 edition da buldum temiz 11.000 km de ama ankarada bulurmuyum diye bekliyorum. Bide bi kaç alternatifim olsun diye bekliyorum.
Karar senin kardeşim.Ama Uğur kardeşimin araba kaçmaz bence İstanbul şurdan şura
Emre kardeşim, çok emek ve para harcadım, türkiyede sayılı vectralar arasına soktum, ankarada da 1.6 motorda iddalı bi güzelliğe getirdim...
Vectra'mdan çooookk memnundum. aşıktım ona, bu kararı neden aldım tam olarak bende bilmiyorum. Aradılar,gelince aracı beğendiler hemen kapora, chek-up , satı,ş bi baktım gitti vectra...
Emrecim maddi olarak çok bi bütçem yok, 10.000 tl de bu sıralar kredi çekicem. Maaşla çalışan adamım aylık elime 1.000 tl civarı para geçiyor.
Vectra güzeldi , iyiydi ama 2 buçuk yıldır bendeydi. Biliyorsun benzinliydi. 10.5 lt yakıyordum şehir içi dedimki hem yakıtı yakıyor hemde hakkını vermiyor. Eee bende opel hastasıyım, o zaman insignia farz oldu bana dedim. Bi yola çıktım.
İnanınki çok isterim bi cosmo evet ama bütçe sıkıntılı ya diyorumki temiz 1.6 T insignia olsunda nasıl olursa olsun. 3-5 Milyar daha bütçem olsa alırım diyeceğim cosmo da, yok yani. 46-47.000 çıkarırım ancak (kredi dahil).
Bakalım bugün arabasız 2. günüm, yokluğu zor
Yakın zamanda bulabilirsek bi insignia iyi olucak. Çok da bi acelem yok aslında bayram ertesi piyasada hem daha fazla satılık insignia hemde 1.000-2.000 tl daha uygun fiyat olacağı düşüncesindeyim şahsen.
Hakkımızda hayırlısı...
Hayırlısı olsun Ersin dediğim gibi en iyi araba kendi bütçene uygun zorlanmadan bindiğin arabadır aslında satmadan bi görüşsek istiyordum son halini görmek istiyordum 3310'un
3310 Ersin vay kardeşim mazi de kaldı desene ,
bir konu açıp Vectranın fotoları paylaş sitede
Arkadaşlar bi sorum daha olucak. Sizce
1) 12.000 - 15.000 km civarında 18 inç jantlı temiz ve boyasız 2010 model 48.000 TL 'ye İnsignia Edition Elegance mı ?
2) 32.000 - 35.000 km civarında 18 inç jantlı temiz ve boyasız 2009 model 48.000 TL 'ye İnsignia Cosmo'mu ? ( Extra bişi yok , en düz cosmodan )
Not: Yılda 10.000 Km ancak araca biniyorum.
Aradaki km farkını 2 yılda diğer aracın seviyesine ulaştırırım. Birde 1 yıl modell farkı var ama bakalım hayırlısı... Aslında Ankarada İnsignialar bulmaya çalışıyorum 2009 cosmo , 2010 da alırsam edition die düşünüyorum. Tabiki cosmo önceliğim. Yukarıdaki 2 araçta şehir dışında... Bütçeme uygun Ankarada aramaya devam...
sedan İnsignia Cosmo 180 HP 46-48.000 TL arası bulmak biraz zor gibi bence.. o fiyatlarda ya acil satan olur ya da ÖTV ile araç alanlar aldıkları fiyata falan satabilirler bence.. ama Sports Tourer düşünürseniz alttaki ilana bir bakın derim, hem araçta güzel opsiyonlar var, Flexride Şasi + DVD800 Navi. sistemi gibi fiyatı pazarlıkla belki 50 bine indirebilirsiniz
Aradaki km farkını 2 yılda diğer aracın seviyesine ulaştırırım. Birde 1 yıl modell farkı var ama bakalım hayırlısı... Aslında Ankarada İnsignialar bulmaya çalışıyorum 2009 cosmo , 2010 da alırsam edition die düşünüyorum. Tabiki cosmo önceliğim. Yukarıdaki 2 araçta şehir dışında... Bütçeme uygun Ankarada aramaya devam...
şehir konusunda çokta bişey değil ya.geçen hafta adamın biri internetten görmüş arabayı adanadan buraya dacia logan mcv almaya geldi daha lüleburgaz a 1 günlük yol resmen.geterki araç gönlünüzce olsun
Yorum