Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia aranıyor.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia aranıyor.

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    sedan İnsignia Cosmo 180 HP 46-48.000 TL arası bulmak biraz zor gibi bence.. o fiyatlarda ya acil satan olur ya da ÖTV ile araç alanlar aldıkları fiyata falan satabilirler bence.. ama Sports Tourer düşünürseniz alttaki ilana bir bakın derim, hem araçta güzel opsiyonlar var, Flexride Şasi + DVD800 Navi. sistemi gibi fiyatı pazarlıkla belki 50 bine indirebilirsiniz

Bu araç bedava kaçmaz bence..

Yorum

benim araç satlık 1.6 180hp edition elegance çelik jant navigasyon boya koruma vs siyah renk 2010 24.000 52000 tl

Yorum

ST ye teknik gri gitmemiş hiç.
        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

VALLA BENCEDE COSMO AL Bİ EDİTİON OLARAK SÖYLÜYORUM
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ankarada 47.750 yazan adamla mesajlaştık 40.000 km biraz çok geldi bana.
            İstanbulda 51.000 tl yazan sport tourer de 50.000 olur dedi. Belki az daha düşebilir aslında.
            Sweetyboyemre arabanın herşeyi iyi yanlız şahsi fikrimdir ki fiyatı yüksek.
            Araştırmalarım devam ediyor.

Yorum

Sahibinden'e yeni düşmüş bir ilan, fena görünmüyor..
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bak acilmiş bide bence düşer biraz

Yorum

bu da bizim aracımızın ilanı,siyah renkte,rötuş boyası bile yok,22.000 kmde 2009 27 ekimde trafiğe çıktı,insignia alırken dikkat edilcek en önemli husus aracın bilinçli kullanılmasıdır bence,çünkü insignia hassas bir otomobil,kullanırken bazı şeyleri göz önünde bulundurmak gerekiyor,ve biz kullanırken bunları göz önünde bulundurduk(aracı stop etmeden turbo saglıgı açısından bir müddet bekletme,baskı balatayı yememek için yokuşlarda zorlamama gibi ) aracın forum üyelerine söylediğim fiyatı 48.000 TL dir

Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Antalyadaki araç HB olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Bütçemi de 50.000 gibi rakam zorlar açıkcası.
                    Uğur aracın güzelmiş gerçekten bi düşünüyüm bakalım.

Yorum

olmadıki flexsimiz nerden bilelim bülent abi fatih abi amvi denilen beyaz

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
                        Antalyadaki araç HB olduğu için pek sıcak bakmıyorum. Bütçemi de 50.000 gibi rakam zorlar açıkcası.
                        Uğur aracın güzelmiş gerçekten bi düşünüyüm bakalım.
                        Ersin bi kaç araba var Yunusun servise geliyordu satacam diyorlardı adamlar ama şansa Yunusta askere gitti bu arada sen niye böyle radikal bir karar aldın çok uğraşmıştın vectra ile
                        son trafikte karşılaşmıştık son hali baya güzeldi...

Yorum

Yunus gittimi askere

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                            Yunus gittimi askere
                            Cuma günü gönderdik Nurim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              Orjinal yazı sahibi: nuriozen
                              Yunus gittimi askere
                              Cuma günü gönderdik Nurim..
                              Hayırlısı olsun kardeşim.Gelince konuşuruz

Yorum

Emre kardeşim, çok emek ve para harcadım, türkiyede sayılı vectralar arasına soktum, ankarada da 1.6 motorda iddalı bi güzelliğe getirdim...
                                Vectra'mdan çooookk memnundum. aşıktım ona, bu kararı neden aldım tam olarak bende bilmiyorum. Aradılar,gelince aracı beğendiler hemen kapora, chek-up , satı,ş bi baktım gitti vectra...
                                Emrecim maddi olarak çok bi bütçem yok, 10.000 tl de bu sıralar kredi çekicem. Maaşla çalışan adamım aylık elime 1.000 tl civarı para geçiyor.
                                Vectra güzeldi , iyiydi ama 2 buçuk yıldır bendeydi. Biliyorsun benzinliydi. 10.5 lt yakıyordum şehir içi dedimki hem yakıtı yakıyor hemde hakkını vermiyor. Eee bende opel hastasıyım, o zaman insignia farz oldu bana dedim. Bi yola çıktım.
                                İnanınki çok isterim bi cosmo evet ama bütçe sıkıntılı ya diyorumki temiz 1.6 T insignia olsunda nasıl olursa olsun. 3-5 Milyar daha bütçem olsa alırım diyeceğim cosmo da, yok yani. 46-47.000 çıkarırım ancak (kredi dahil).
                                Bakalım bugün arabasız 2. günüm, yokluğu zor
                                Yakın zamanda bulabilirsek bi insignia iyi olucak. Çok da bi acelem yok aslında bayram ertesi piyasada hem daha fazla satılık insignia hemde 1.000-2.000 tl daha uygun fiyat olacağı düşüncesindeyim şahsen.
                                Hakkımızda hayırlısı...

Yorum

İşleniyor...
                                X