kartla ödeyebileceğim uygun fiyatlar lastik arıyorum...( hoş geldin astra) çok acelesi yok arkadaşlar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
18'' lastik arıyorum
Collapse
X
-
Ynt: 18'' lastik arıyorum
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55kartla ödeyebileceğim uygun fiyatlar lastik arıyorum...( hoş geldin astra) çok acelesi yok arkadaşlar
-
Hatirladigim kadari ile araban 25.000 de. Lastik icin az bir km. Lastiklerde bir sorun yoksa idare et ama, lastigi almis gibi ufak ufak bir koseye birikim yap. Zamani gelincede ucuz-pahali arama, Michelinden sasma
Bu yontem psikolojik olarak ucuzluk saglar.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mehmetHatirladigim kadari ile araban 25.000 de. Lastik icin az bir km. Lastiklerde bir sorun yoksa idare et ama, lastigi almis gibi ufak ufak bir koseye birikim yap. Zamani gelincede ucuz-pahali arama, Michelinden sasma
Bu yontem psikolojik olarak ucuzluk saglar.
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55arkadaşlar dunlop sp sport maxx tt diye bir lastik var tanesi 275 tl sizce bu lastik nasıldır? 235 45 18
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ses yapar mı abi?Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55ses yapar mı abi?
Gökhan bende ki lastiklerin markası ne diye sorsana ?
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum