şunu söyleyeyim size, dvd800 olmasa da olur bir özellik 2000 tl civarında fly audio takılıyo araca tam uyumlu, bütün tuşlar fonksyonel kalıyor bu bir, alıcam sert kullanıcam basıcam filan diyorsanız flexride alın, tavsiye ederim, sunroof zaten olmazsa olmazı, ergonomik deri koltuk güzel ama çok gerekli değil, sunroof ve flexride olan araçlara bakın gerisi çok aşırı gerekli olan şeyler değil, fakat olunca çok güzel olan şeyler...
Şimdi buda güzel araba yalnız bundada şöyle bir durum var ya ilanda ki bilgiler yanlış yada aracın resimleri farklı
flexride var demiş ama resimlerde ki arabada flexride yok ısıtmalı soğutmalı koltuk demiş bu arabada yok bu arabada sunroof da yok normal 18 jant var ve sadece dvd 800 var araba temiz belli iş görür alınabilir ama arabayı görmek gerekir km side fena değil modelide 2010 ya 2010 diyoruz çünkü 2009 serisinde kroniik sorunlar çıkıyor usta ben bundan 2010 diye diretiyorum
Cosmoda aynalar anahtar üzerinden kapatılabiliyor fakat sporttaki durumu bilmiyorum en kötü ihtimalle içerden kapanır. Utku(trabzon61) bey sport kullanıyor ona sormak lazım.
Yorum