Birde işin komik tarafı kim opel aracında voswagen anahtarlık kullanır ki bizim caddy aldığımız zaman doğuşun bize verdiği anahtarlık adam almış bu anahtarlığı insignianın anahtarına takmış bi yerde masaya koysa anahtarlık anya anahtar Konya
Araçta donanım oalrak sunroof yok İnfinity ses sitemi ve ergonomik spor deri koltuk ısıtma soğutma yok
spor koltuk var sadece dvd 800 var jantlar 18 jant sport jantı 19 olsa daha iyiymiş ayrıca otomatik park pilot yok bu arada...
senin tavsiyen nedir emre?
Valla benim tavsiyem ve önerimden ziyade araba alırken dikkat edilmesi gereken hususlar genc bir arkadaşında arabayı kullanması arac 48 bine gelmiş ama gelene kadar boyada vs kaza bela olmasada iyi bir servise gösterilmeli aracın yıpranma payı hesaplanmalı blow off takılan bir araç sürekli yüksek devirlerde kullanışmışta olabilir hor kullanılmışta olabilir sırf sesi duymak için güzel bir servis kaydı şart ikincisi ben böyle ilanları sevmem acıkcası kusurlu malını allayıp pullayıp birilerine yamamaya çalışıyor gibi gelir hep bana dikkat edilmesi gereken ince bir ayrıntıdır bu ve ilan daki yazdıklarının %90 ı bu aracın standartları aman aman öyle bir donanımı yok zaten aracın...
Birde işin komik tarafı kim opel aracında voswagen anahtarlık kullanır ki bizim caddy aldığımız zaman doğuşun bize verdiği anahtarlık adam almış bu anahtarlığı insignianın anahtarına takmış bi yerde masaya koysa anahtarlık anya anahtar Konya
Buda karavana bir ilan işte ön koltuğa bakacak olursak aracı titiz bir kullanmış belli beyaz döşemeyi korumayı akıl eden bir kullanıcı ama aracın hiç bir bilgisini vermemiş aradığınız zaman boyasınında olma kazasınında olma ihtimalini yükseltiyor fiyat olarak diğerinden yüksek ama görünürde veya yazılı acıklamada hiç bir donanımdan bahsetmemiş buda aracın boş olabileceğini ve bu parayı etmeyeceğinin işaretini veriyor
iç resimde turn push yok demek ki dvd - 800 bile yok aracta sunroff yok ergo deri spor koltuk yok ısıtma soğutmada yok muhtemelen harici bir mediada takılmamış jantlarda standart 18 jantı bence pek yaramaz usta...
Bu aracı arabadan hiç anlamayan donanım gereksini mi hissetmeyen bir kullanıcı kullanmış showroom itelemesi diyelim buna
Siz araştırın ben elimden geldiğince anladığım kadarı ile yorumlarım yalnız bir aracı başında görüp servise götürmek ile ilandan bakmak çok farklı dediğim gibi ilk ilan makul gözüksede nedir ne değildir bilinmez bunlar yeni versiyon arabalar bunda ki en ufak sorunlar bile maliyetli olabiliyor bu blow off olayı felan benim aklımı karıştırdı açıkcası birde neden bu kadar şaşalı bir ilan ?
Siz araştırın ben elimden geldiğince anladığım kadarı ile yorumlarım yalnız bir aracı başında görüp servise götürmek ile ilandan bakmak çok farklı dediğim gibi ilk ilan makul gözüksede nedir ne değildir bilinmez bunlar yeni versiyon arabalar bunda ki en ufak sorunlar bile maliyetli olabiliyor bu blow off olayı felan benim aklımı karıştırdı açıkcası birde neden bu kadar şaşalı bir ilan ?
ilanın şaşalı olmasının sebebi araç satıcısının 93 dogumlu otomotiv sektörüne ilgi ve alakası yüksek bir oğlunun olması imiş .adam öyle söyledi telde.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
arabam 24000 de lpg'li, kaza yok boya yok, 2009 model cosmo turbo 180 bg içi açık renk döşeme
Yorum