hakikatten şimdi bende ilanlara baktımda şöyle bir sürü ilan var ama güzel bir kombinasyonlu insignia yok valla km si felan düşük
senin aracın maşşalhı var. senin aracın piyasası nedir
Ben benim aracı bayi çıkışı full donanım ve üzerine yaptırdığım bire bir opc modifiyesi ile beraber motor uygulamalrı vs. 115-120 bin liralara yaklaştı piyasasını bilmiyorum
hakikatten şimdi bende ilanlara baktımda şöyle bir sürü ilan var ama güzel bir kombinasyonlu insignia yok valla km si felan düşük
Ben benim aracı bayi çıkışı full donanım ve üzerine yaptırdığım bire bir opc modifiyesi ile beraber motor uygulamalrı vs. 115-120 bin liralara yaklaştı piyasasını bilmiyorum
oww güle güle kullan
Konuların linklerini gönderdim zaten ordan detaylı bilgi alabilirsiniz
gördüm linkleri tşk ederim.gördüm inceledim linkleri. gözüne çarpan bi insignia varsa bekliyorum.
oww güle güle kullan
Konuların linklerini gönderdim zaten ordan detaylı bilgi alabilirsiniz
oğlu otomotiv sektörüyle ne kadar ilgiliyse arabasının donanım ismini bilmiyor uyuz oluyorum böyle yanlış ilanlara
hakkınızda hayırlısı olsun, bir an önce Insignia'ya kavuşursunuz umarım
şunu söyleyeyim size, dvd800 olmasa da olur bir özellik 2000 tl civarında fly audio takılıyo araca tam uyumlu, bütün tuşlar fonksyonel kalıyor bu bir, alıcam sert kullanıcam basıcam filan diyorsanız flexride alın, tavsiye ederim, sunroof zaten olmazsa olmazı, ergonomik deri koltuk güzel ama çok gerekli değil, sunroof ve flexride olan araçlara bakın gerisi çok aşırı gerekli olan şeyler değil, fakat olunca çok güzel olan şeyler...
Yorum