Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araba 23.000 tl eder mi sizce?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu araba 23.000 tl eder mi sizce?

Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama;linkteki araç tüplü ruhsata işli cd çalarlı bir astra twinport...23.000 tl ye alabilirim az sonra gidip bakacam.. sizce kaça alınır bu araba???
    2011 1.6 T Cosmo, siyah, sunroof+flyaudio + arka koltuk monitörler

Ynt: Bu araba 23.000 tl eder mi sizce?

bence eder, eğer kazasız, boyasız, değişensiz ise eder, 22500e zorlayabilirsiniz....

Yorum

Bilemiyorum her ne kadar model olarak olmasada yüzü çok eskidi bu aracın. Bu fiyatlara daha iyi arabalar bulunabileceğinden eminim. En azından küçük sınıf bir dizel ...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

ben Astra piyasasını bilmem, topu Nuri abiyle Erdem'e atıyorum ihihi
        InsigniaTEAM

Yorum

geçen ay astra g satmış birisi olarak ve 8 yıllık astra g kullanmış biri olarak size gerekli bilgilendirmeyi yapıcamşuan işlerim biraz yoğun yarım saate gelirim.ama fiyat fazla bu araç için

Yorum

Ben 58 bin km de 2004 G kasa 1.6 enjoyu 2011 Ocakta galeriye 20 bine verdim.ozaman 22-23 arasıydı piyasası.1.4 bence deymez..

Yorum

Bende amcam için bu modelden araştırıyorum bu araç için bu fiyat fazla 1.6 motorlar var bu fiyata ben kendi listemi yapmıştım abi sana ordan araç linkleri veririm incelersin
              2016 w205 AMG

Yorum

bu kasaya ben 1.4 ün yettiği düşüncesindeyim.4 aracım oldu astra g kasa.3 tanesi 1.4 motordu.1 tane 0 almıştım bitek o 1.6 motordu..1,4 motor ile .1,6 motor arasında çekiş gücü olarak çok farkettiği bariz bir gerçek ama benzinin litre fiyatı da ortada.1.4 twinport herzaman için idealdir.1.4 kasa 2008 model 31.000 km de sattım aracımı ve galeri ye 20.500 den verdim.bu sattığım aracı 2009 yılında 4 bin kilometredeyken 20.500 den almıştım astra g nin 2. eldeki faydaları ortada.1.4 twinport a tüp taktırması da zaten çok büyük bi çelişki.1,4 motorların yakıt tüketimi çok uygun rakamlar olmasına rağmen tüp var araçta.ama twinport olması lastiklerinin yeni olması ve cd çaların olması avantaj.orjinal bu kasalarda kaset çalar veriyolardı deli oluyodum ya.fiyatt konusunda gözümde ederi 22.5 23 bin tl.23 bin tl den 1 kuruş yukarı etmez gibime geliyo.aynı fiyata arabam.com da 1000 lerce araç var

Yorum

abi bu fiyata bence 2005 2006 model toyota corolla alın derim toyota cok daha ıyı bence(frenler hariç ) hem yüzüde çok eskidi bu astranın......
                  örneğin ( http://www.hurriyetoto.com/ikinci-el...-merkez-merkez )

Yorum

Ben bu fiayata gider yeni kasa seat ibizanin 1.4 unu veya 1.2 sini alirim.bir seat kullamicisi olark super bir direksiyon ve cok guxel yol tutud.donsnimda guzel.

Yorum

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3117050 bide şu araba bakmanızı öneririm.yaşı iyi fiyatı çok iyi ve özellik olarka ful lbi araç.+ oalrak otomatik vites ve astra h

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                        http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3117050 bide şu araba bakmanızı öneririm.yaşı iyi fiyatı çok iyi ve özellik olarka ful lbi araç.+ oalrak otomatik vites ve astra h
                        engelliden engelliye bu araç..

Yorum

O kadar etmez, tabiki herkesin malı kıymetlidir ister, fakat bizde sokaktan süpürmüyoruz parayı..

Yorum

en fazla ederi 22 bin lira...

Yorum

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3090742
                              bence kesinlikle bu araç verdiğini araca göre 10 kat daha iyi.
                              bitek altta yazıdığı yazıyı ne amaçla yazdı onu çözemedim

Yorum

İşleniyor...
                              X