Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.el 19" veya 20" jant arıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.el 19" veya 20" jant arıyorum

Orjinal yazı sahibi: trabzon61
    Opiste bence opc ile birlikte en guzel jant olan 20inc sport janti vardi.amabonlar satildi. Hatta ben bir ra dusundum ancak cok pahali idu ve lastikleri iyi degildi.marschalldi sanirim. 19un hangi janti dusunuluyor? Cunku eger 19 opc istnirse gecen bana opiste ufuk gosterdi ancak ben kisliklarimda 18 oldugu icin ve de maddi olarak alamayacagim icin istemedim. Cok da pahali degildi .ancak net fiyati hatirlamiyotum. Eger murat kardesim isterşen sorarim senin icin
    Hadi Utku çöz şu işi Murat benim jantlara salça olup duruyor ihihi ihihi
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
      Opiste bence opc ile birlikte en guzel jant olan 20inc sport janti vardi.amabonlar satildi. Hatta ben bir ra dusundum ancak cok pahali idu ve lastikleri iyi degildi.marschalldi sanirim. 19un hangi janti dusunuluyor? Cunku eger 19 opc istnirse gecen bana opiste ufuk gosterdi ancak ben kisliklarimda 18 oldugu icin ve de maddi olarak alamayacagim icin istemedim. Cok da pahali degildi .ancak net fiyati hatirlamiyotum. Eger murat kardesim isterşen sorarim senin icin
      Hadi Utku çöz şu işi Murat benim jantlara salça olup duruyor ihihi ihihi
      Abi sen o konuyu hic acma

Yorum

Vallahi kendime alir gibi cabalarim yani elimden geleni yaparim.....

Yorum

konuyu açan sensin ben değilim ki haha haha haha
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Kaca sodun opc yi odakta? Ayrica sorariz ne demek biz burda niye variz?
            Eyvallah saol odakta opc 19" icin tanesine 590 tl gibi fiyat verdi yanlis hatirlamiyorsam komple inox olan jant bir uyemizdede vardi sanirim Emre resmini atmisti bana. Sen anlamissindir hangi jant oldugunu. Ama asil aklimdaki 10 kollu 19" ilgine tesekkur ederim...

Yorum

Vallahi bu konuda da eger fikrimi sorarsan ben opc jantini tercih ederim.ama fikir senin . Az once ufukla konustum bana yarin haber verecek ben de sana haber veririm. Ancak hatirladigim fiyat daha uygundu. Bu arada ben cok fazla 2 . El jant alma taraftari degilim heke ulkemizde bu kadar berbat yollar varken arkadaslarimizdan birin bunardan kurtulup janta zarar vermemis olma ihtimali cok zor. Bu da benim gorusum tabii

Yorum

Vallahi bu konuda da eger fikrimi sorarsan ben opc jantini tercih ederim.ama fikir senin . Az once ufukla konustum bana yarin haber verecek ben de sana haber veririm. Ancak hatirladigim fiyat daha uygundu. Bu arada ben cok fazla 2 . El jant alma taraftari degilim heke ulkemizde bu kadar berbat yollar varken arkadaslarimizdan birin bunardan kurtulup janta zarar vermemis olma ihtimali cok zor. Bu da benim gorusum tabii
                Bende 2.el almak istemiyorum aslinda temiz uygun fiyatli bulursamda super olur. Bende kendi butceme gore epey masraf ettim arabama yaptigimiza degsin bari...

Yorum

18 jant var bende kullanılmamıs
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

bende bizim araçlara 19 jantın çok isabetli olacağına hem fikirim hatta aracı aldığımda bülent abiye 19 mu yapsam acaba jantları dedim haklı olarak memleketin yollarını bildiği için gerekli görmedi ama keşke yapsaydım arabaya bir iyilik daha )

2010 1.6 T Cosmo Beyaz + chip + ben

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                      bende bizim araçlara 19 jantın çok isabetli olacağına hem fikirim hatta aracı aldığımda bülent abiye 19 mu yapsam acaba jantları dedim haklı olarak memleketin yollarını bildiği için gerekli görmedi ama keşke yapsaydım arabaya bir iyilik daha )
                      Ben hala aynı görüşteyim Zafercim
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

oooo bülent abim günaydın abi abi hala aklımda jantlar var artık değiştiremem abim görmeden olsaydı olurdu yaktın beni ama birde köye gidiyoruz senede 1 2 defa ozaman 19 un hali nice olur orasıda var ama işte gönül öyle demiyor... gözüm açıldı abi ne gün yaşadık yaaa )

Yorum

Burası İstanbul başka İstanbul yok
                          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

aynen abi başım döndü birde yorgunluk gece uykususuzluk vsvs ezan oldu namazı kılar ben yatar kaçarrr ))allah kabul etsin cümlemizin tuttuğu oruçları

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dragon_10
                              aynen abi başım döndü birde yorgunluk gece uykususuzluk vsvs ezan oldu namazı kılar ben yatar kaçarrr ))allah kabul etsin cümlemizin tuttuğu oruçları
                              Amin kardeşim,sana iyi uykular...Geceler bana emanet
                              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

aklımdayken eğer jant alsaydım scorocco passat cc nin interlagos 19 jantını alacaktım hatta parlakmı gümüş grimi arasında kalmıştım ne hayaldi ......http://www.sciroccoturk.com/forum/index.php?topic=844.0

Yorum

İşleniyor...
                                X