Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iNSİGNİA ARANIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: iNSİGNİA ARANIYOR

Düşünmez olur mu hiç yazık günah benzinli arabaya satın gitsin satarken haber edin ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
      Aslan besleyen yemini düşünmez
      Görücem arslan sahiplerini. Devir ekonomi devri. Şahsi aracımla ( muhtelif) 400.000 km yol yaptım. 100 km de ortalama 7 lt yakmış olsam, 28.000 lt mazot yakmışımdır. Buda bu zamanın değeriyle 129.640 TL yapar. Aynı km yi benzinli araç kullanarak yapsaydım, 100 km de 11 lt benzin yakacaktım. 44.000 lt benzin harcamış olacaktım. Buda parasal değer olarak 238.040 TL edecekti. Bu durumda 108.400 TL param cebimde kalmış. Bu paraylada aslan çiftliği kurarım her halde. Arkadaşlar biz fakir bir ülkeyiz. Ayağınızı yorganına göre uzatın boşverin aslanı, yemini.
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
        Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
        Aslan besleyen yemini düşünmez
        Görücem arslan sahiplerini. Devir ekonomi devri. Şahsi aracımla ( muhtelif) 400.000 km yol yaptım. 100 km de ortalama 7 lt yakmış olsam, 28.000 lt mazot yakmışımdır. Buda bu zamanın değeriyle 129.640 TL yapar. Aynı km yi benzinli araç kullanarak yapsaydım, 100 km de 11 lt benzin yakacaktım. 44.000 lt benzin harcamış olacaktım. Buda parasal değer olarak 238.040 TL edecekti. Bu durumda 108.400 TL param cebimde kalmış. Bu paraylada aslan çiftliği kurarım her halde. Arkadaşlar biz fakir bir ülkeyiz. Ayağınızı yorganına göre uzatın boşverin aslanı, yemini.
        Mazot maliyetinizde arslan olmak için yeterliymiş. Hangi araba ile yaptığınız önemli değil. ))
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

''Aslan besliyorum yemini düşünmüyorum'' olarak düzelttim
          [center]
          İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Afl far zorunlu şartınız olmasaydı; Talep ettiğiniz aralıkta benim aracım satılıkdı. Yine de düşünürseniz detayları sahibinden.com : 385143110 dan bakabilirsiniz...

Yorum

Afl far olmasaydı inanın vazgeçerim Insignia dan beni o kadar etkiledi yani şansımı zorlayacagim biraz su an 2 tane buldum ama fiyatları 55 ben 52 ye çıkabiliyorum ki kasko sigorta gel git 55 olacak zaten

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...95017003/detay

Sıkı pazarlık yapmak

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gogo58
                  İmkanı yok bunu adamın benim alacağım fiyata inmesine ben kovalamaya devam edeceğim mecbur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kayhansoylukan
                    Orjinal yazı sahibi: gogo58
                    İmkanı yok bunu adamın benim alacağım fiyata inmesine ben kovalamaya devam edeceğim mecbur
                    İmkansızı kovalaya kovalaya platonik aşka dönüşmesin İnsignianız. Eğer Bütçeniz Piyasa fiyatlarının çok altında ise sorunlu araçlar ile karşılaşma riskiniz fazla olur.Aracına güvenen çok aciliyeti yoksa bekler.Zaten piyasa artan trendle ilerliyor. İmkanınızı biraz daha zorlamanız gerekebilir.
                    "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Hakikatten gitgide fiyatlar artıyor.

Yorum

Acık daha durun ben satarım birkaç aya
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Valla aslında buldum gibi ama ayın 15 i gelsin bir maaş daha alalım sonra belki 53-54 civarına çıkarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
                            Acık daha durun ben satarım birkaç aya
                            Fabrika çıkışlı araç almış gibi olursunuz Ali Bey satarsa.Sadece sol aynası kararmıyor. Onu bulmak için 1-2 ay süre istedi sanırım. ))

Yorum

Ben karartirim siz onu sıkıntı etmeyin ya ihihi

Yorum

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                                X