Merhaba arkadaşlar 1 haftadır sahibinden üzerinde gecemi gündüzüme karıştırıp işi gücü bırakıp insignia aramaktayım bütcem en fazla 45 ile 50 bin tl dir. Aradığım araçta sanruf, navigasyon + joystick olursa çok iyi zaten sanruf hariç diğer istediklerim hemen hemen tüm cosmo larda mevcut sadece bir kaç ilanda yoktu. 2010 model ve üstü olursa sevinirim. Araçta boya değişen 1 veya en fazla 2 oda kaput hariç olmalı km 90 bin civarında olur malum geçen gün 130 binde diye 48 bine diyarbakırda satılan hatasız boyasız aracı almadım. Sanırım çok şey istedim fakat inanın çok titizim bu konularda daha önce defalarca mağdur duruma düştüm o nedenle kusurum olduysa affola herkese hayırlı alışverişler dilerim. Bol forumlaşmalar dilerim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6 T Cosmo insignia arıyorum.
Collapse
X
-
Ynt: 1.6 T Cosmo insignia arıyorum.
Orjinal yazı sahibi: roadrunnersBence biraz zor bulursunuz en az 1 ozellikten vazgecersen olabilir ama cunku onumuz bahar arti olarak herkes 1.mtv yi odedi
Yorum
-
Sizin gibi titizlikle bende arıyorum. Favori ilanlarım 70 fazla ama hiç biri tam olarak istekleri karşılamıyor. Ben sizinle ortak isteklerin üzerine bide beyaz renk arıyorum. En büyük sorun tabiki güven. Yazılanlar ne kadar doğru muhatap olmaya değer mi .... Allah yardımcımız olsun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: gogo58Sizin gibi titizlikle bende arıyorum. Favori ilanlarım 70 fazla ama hiç biri tam olarak istekleri karşılamıyor. Ben sizinle ortak isteklerin üzerine bide beyaz renk arıyorum. En büyük sorun tabiki güven. Yazılanlar ne kadar doğru muhatap olmaya değer mi .... Allah yardımcımız olsun.
Orjinal yazı sahibi: tutkun66İstemiş olduğunuz özellikte arabam mevcut ama 2009 model. ve fiyatı sizin aralığınızdan yüksek.
Yorum
-
2010 ve uzeri sunroof navigasyon vs 45-50 arası?çok sey istiyosunuz bana göre.Allah gönlünüze göre versin.bu arada aracım 130 binde içi 70-80 bindeki çoğu araçtan temizdir.örnek olsun diye söyledim..2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..
Yorum
Yorum