Baslikta da belirttigim gibi 1.6 t cosmo paket (2009-2013)arac ariyorum. Sahibindende incelemedigim arac kalmadi. Fakat bulamadim. Temiz aracini satmayi dusunen forumdasimla gorusmek isterim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
1.6tcosmo ariyorum
Collapse
X
-
Ynt: 1.6tcosmo ariyorum
Hiç ayrılmak istemesem de 2012 1.6 t cosmo aracımı satmayı düşünüyorum. Mart ayında satıp kaskosunu geçtiğimiz mart ayında aldığım araca geçireyim diyordum ama bugün yeni bir araç için anlaştım, insigniam fazlalık oldu, 9.100 km, muayenesi geçen ay yapıldı, dış teknik gri, içi siyah, ekstraları opc direksiyon, mercekli sis farı, geri görüş kamerası, 20 inç jant, irmscher ön panjur, ön ve yan etekler, opc spoiler, flexride, dvd 800. boya, çizik yok. Orijinal panjuru, sis farları vs mevcut. Fiyatı 70.000 lira.
,ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
-
Sağolun arkadaşlar, mazda cx3 için fiyatta anlaştık gibi bayiyle. 3008'i çok istedim ama hem ortada araç yok hem de fiyatı uçtu gitti onun da. Cx3 en dolu versiyon power sense, beyaz deri döşemeli 110.000 fiyat aldım oto. dizel motorlu, ayrıca meganımı da takasa veriyorum onlara.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonHiç ayrılmak istemesem de 2012 1.6 t cosmo aracımı satmayı düşünüyorum. Mart ayında satıp kaskosunu geçtiğimiz mart ayında aldığım araca geçireyim diyordum ama bugün yeni bir araç için anlaştım, insigniam fazlalık oldu, 9.100 km, muayenesi geçen ay yapıldı, dış teknik gri, içi siyah, ekstraları geri görüş kamerası, 20 inç jant, irmscher ön panjur, ön ve yan etekler, opc spoiler, flexride, dvd 800. boya, çizik yok.
@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonkesmeden delmeden monte ettik, hatta montajını yapan kişi elinde bu panjurun aynısından depoda olduğunu söylemişti. Onu sorayım satarsa size bilgi vereyim.@Murat
2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander
Yorum
Yorum