Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 2012 insignia cosmo ve edition elegance

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2011 2012 insignia cosmo ve edition elegance

Orjinal yazı sahibi: imhotepwr
    Merhabalar,

Böyle damdan düşer gibi ilk mesajda alınık araba için yazıyorum kusuruma bakmayın.

Yaklaşık 2 aydır insignia bakıyorum ama istediğim gibi malesef bulamadım. Ya boya ve değişen çok ya da km si gerçekten çok yüksek (150 200k)Gerçi 5 ya da 6 yaşında bir arabada boya takıntım çok fazla yok ama bulamadım

Başlıkta da yazdığım gibi 2011 2012 cosmo ya da edition elegance 50000-55000 tl civarına temiz az da olsa Km si düşük bir araç bulabilirmiyim. Ayrıca şirkete alacağım için 1 tane değil 2 tane alacağız

Teşekkürler.
    Benim aracım satılık, Ankaradayım. İlanda aracım sahibinden.comda filan yok. Çok temiz bir araç. Buradaki bir çok kişi de benim aracımı biliyor zaten.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
      Merhabalar,

Böyle damdan düşer gibi ilk mesajda alınık araba için yazıyorum kusuruma bakmayın.

Yaklaşık 2 aydır insignia bakıyorum ama istediğim gibi malesef bulamadım. Ya boya ve değişen çok ya da km si gerçekten çok yüksek (150 200k)Gerçi 5 ya da 6 yaşında bir arabada boya takıntım çok fazla yok ama bulamadım

Başlıkta da yazdığım gibi 2011 2012 cosmo ya da edition elegance 50000-55000 tl civarına temiz az da olsa Km si düşük bir araç bulabilirmiyim. Ayrıca şirkete alacağım için 1 tane değil 2 tane alacağız

Teşekkürler.
      Benim aracım satılık, Ankaradayım. İlanda aracım sahibinden.comda filan yok. Çok temiz bir araç. Buradaki bir çok kişi de benim aracımı biliyor zaten.
      Ersin Bey araçları kredi ile alacağımızdan ve krediyi onaylattığımız bankada 2 el 5 yıl şartı olduğu için üzülerek ilgilenemiyoruz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin_58
        Merhabalar,

Teşekkürler.
        Ersin Bey araçları kredi ile alacağımızdan ve krediyi onaylattığımız bankada 2 el 5 yıl şartı olduğu için üzülerek ilgilenemiyoruz.
        Tamamdır. Peki. Yine bir çözüm yolu bulursanız, haber verirsiniz. Yabancıya gitmesin , aramızdan birine gitsin diye ayak sürüyorum. Sahibinden.com a ilan veresim bile yok... Hayırlısı bakalım...

Yorum

Aracı alırken AFL ye dikkat edin viteslerine dikkat edin ve de direksiyona dikkat edin derim.
          İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

İşleniyor...
          X