Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tecrübeli arkadaşlardan acil yardım.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tecrübeli arkadaşlardan acil yardım.

Merhaba arkadaşlar, 1.4t insignia edition elegance 2012 aracımı otomatik vitese geçeceğim için satmış bulunmaktayım. 1.6t sidi otomatik cosmo insignia 2014 model 40 bin km'de kazasız boyasız stil paketli deri koltuk bose ses sistemi 19 inch jantlı bir araçla 71 bin tl fiyatla anlaştım. Aracı İstanbul şehiriçi kullanacağım. Eski insigniamla bir yılda yaklaşık 20 bin km yol yaptım. 1.6t insignia eski aracıma göre yakıt olarak sıkıntı çıkarır mı ? 71 bin tl bu donanım insigniaya göre nasıl bir fiyat ? Tecrübeli arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
    1.4T 2012 İnsignia stil paket navi, beyaz 18"

Ynt: Tecrübeli arkadaşlardan acil yardım.

aynı aracı sıfır olarak ocak ayında aldım ve 15000 km ye geldim. donanım olarak tatmin edici, yakıt olarak eskisinden en fazla 1-1,5 litre fazla yakar diye düşünüyorum. istanbul içi 10lt yakıyor benim araç hesabı sen yap.
    2015 İnsignia 1.6T Cosmo

Yorum

1.4 un yakıtını bilmiyorum. Sidi şehir içi güzergaha bağlı olarak 9-12lt arasi yakar. Ama alış fiyatınız uygun.
      İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

71.000 bu araç için çok çok uygun fiyat, kesinlikle detaylı ekspertiz yaptırın derim

Yorum

1.4t nin x lt yaktığı yerde 1.6t +1/2lt fazladan yakıyorsa 1.6t sidi lar da 1.6t lere göre -1/2lt az yakıyorsa benim düşünceme göre 1.6t sidi ile 1.4t nin değerleri birbirine çok yakın olacaktır.
          @Murat
          2014 1.6t 170hp 260nm + pedal commander

Yorum

1.6 180 hp ile 1.6 170 hp (düz vites) arasında 1-1,5 litre/100 km fark olduğunu bayağı bir duyuyoruz, muhtemelen aracınız otomatik olacağı için 1.6 180 hp ile aynı veya yoğun trafik olması durumunda 0,5-1 litre/100 km daha fazla benzin tüketecektir. Anlaştığınız fiyat çok iyi gerçekten, kaçırmayın.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bundan yaklaşık 2 ay önce aynı özelliklerdeki aracımızı sattık. Bulduğunuz fiyatta herhangi bir kaza durumu yok ise gerçekten çok iyi fiyat. Yakıt için ise biz biraz hızlı ve agresif kullandığımız 'dan dolayı yakıt ortalaması 13 lt olarak geziyorduk ama o konforu ve hızı 'da sonuna kadar yaşıyorduk
              Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

İşleniyor...
              X