Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2012 1.4 T. EDİTİON ELEGANCE 60 KM GEÇMEMİŞ BOYASIZ ARANIYOR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2012 1.4 T. EDİTİON ELEGANCE 60 KM GEÇMEMİŞ BOYASIZ ARANIYOR

Yıllardır aranıza katılabilmek için can atıyordum. Sonunda bu fırsat elime geçti. Arabamı sattım. Şu an km si düşük 1.4 T Edition Elegance boyasız arıyorum. İlgilenenlerin irtibata geçmesini rica ederim. Ayrıca fiyat aralığım. 53-54 aralığı bilginize.

Ynt: 2012 1.4 T. EDİTİON ELEGANCE 60 KM GEÇMEMİŞ BOYASIZ ARANIYOR

Neden 1.6 t cosmoyada bakmiyorsunuz

Yorum

2011 model boyasız ve 60000 im ye kadar cosmo olabilir

Yorum

Belki bana kızacaklar ama parası olana bu piyasada araba yok; arabası olana da müşteri yok.

Yorum

Elinizde belirttiğiniz meblağ aralığı ile konu başlığında açtığınız model yılı, kilometre sınırı (60 bin km altı) ve boyasızlılık açısından maalesef aradığınız 1.4T ve Edition Elagance paket bir araç bulamazsınız. Talep ettiğiniz kriterler için bir miktar daha borçlanmanız gerekiyor. Emin olun biraz daha kendinizi zorlamaya değer...

Yorum

Mesleğim gereği ve ayrıca araba takıntım yüzünden malum sitede ömrüm geçiyor almasam da bakıyorum hatta futbolu sevmem futbol izler gibi izliyorum hangi arabaların galerilere sıfır alırken kaça bıraktıklarını biliyorum herşey sahibinden comdan ibaret değil birde gerçekler var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sercansert
              Belki bana kızacaklar ama parası olana bu piyasada araba yok; arabası olana da müşteri yok.
              Dediklerine Katılıyorum. Inşallah istediğini bulursun. 60.000₺ kadar çok güzel cosmolor var. Az daha sabr et, forumda belki satmak isteyen de olur.

Yorum

Mesleğim gereği ve ayrıca araba takıntım yüzünden malum sitede ömrüm geçiyor almasam da bakıyorum hatta futbolu sevmem futbol izler gibi izliyorum hangi arabaların galerilere sıfır alırken kaça bıraktıklarını biliyorum herşey sahibinden comdan ibaret değil birde gerçekler var.
                Doğru, herşey sahibinden.com isimli siteden ibaret değil. Bir de gerçekler var derken tam da dananın kuyruğunun koptuğu nokta orası. Birkez daha söylüyorum aradığınız model yılı, donanım paketi ve 60 bim km altı modeli belirlediğiniz bütçe ile bulmanız zor. Hee bulursunuz ama km kriterinizin üzerinde ve büyük ihtimal başınıza 5-8 bin lira gibi bedeller gerektirecek tamir masraflarına sebep olacaktır.

Düzgün, temiz, edition elegance (afl far teknolojili sytle donanım dahil), 2012 yılı bandında ve 60 bin km altında bir insignia'nın bedeli yaklaşık 60 bin lira civarındadır. Daha aşağısı belki şans, sıkıştığı için elinden çıkaran biri olmadığı sürece mümkünatı yok 53-54 bin liraya bıraksın. Anlatmak istediğim o. Bende sahip olduğum aracı Bayram sonrası satışa çıkaracağım. Kesinlikle 60 bin liranın altına vermem. Milletin Hyundai elantra 2011 prime plus için bile 50-55 bin lira istediği ortamda, insignia gibi bir kralı daha aşağı bırakmamızı kimse beklemesin. Yarın ihşallah aracınıza sahip olup, onu kullanmaya başladıktan sonra aracın kalitesini tadınca, ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Sizde yarın kesinlikle o aracı 53-54'de bırakmak istemeyeceksiniz.

Yorum

Tum yorumlara saygi duymakla beraber soyle bir seyde var malesef....evet km arttikca fiyatta ufakta olsa 1-5 arasi oynar.ama oyle saticilarda var ki anasinin gozu adamin gozu doymuyo mesela 52 ye almis 65 yaziyo ya kardesim ederine ver iste alan almis olsun sende satmis ol ama yok bizde 500 tl bile olsa adama 5000 tl gibi geliyo...tabiki arabasina gore para eder ama birazda insafli olmak lazim.bende sunu gordum adam diretiyo su fiyata saticam diye bi bakiyo alici yok bu sefer 1 1 dusmeye basliyo sonra bi bakmis 3000 asagiya satmis...kisacasi vicdan ve ederi neyse onu istemek.saygilar

Yorum

Dediğinde haklısın. Bazı kendince uyanık satıcılar ederi 5 lira olan mala 7 lira isteme gibi bir huyları var. Son dediğinde haklısın. 7'den geriye düşe düşe zaten piyasa bedeli o araç için neyse o değere satabiliyor, gerisi onun için parasını bir an önce almak varken böyle yapmakla zaman kaybından başka bir şey değil.

Ama arkadaşın istediği kirterlere uygun yukarıda bütçem dediği bedel karşılığında olacak piyasa araç yok. Beklentisini bütçem dediği oranda ya düşük tutacak ya da aradığı kriter için bütçesini biraz zorlayacak. Anlatmak istediğim hepsi bu.

Yorum

Yorumlarınız için teşekkürler çok sağolun ama rakamı arttırmama imkan yok cuma günü arkadaşın biri okuyorsa çok sağolsun benim krediyi patlattı 500 lira için arabayı başkasına sattı. Satsın sorun değil be adam telefonunu bari aç.

Yorum

ilk 15 gün içerisinde sözleşmeden cayma hakkınız var. Size yatırdıkları bedeli cayma hakkınızı kullanarak sizden faizsiz geri alabilirler ya da imkanlarınız dahilinde banka ile görüşerek çektiğiniz kredinin üzerine bir miktar daha ikinci bir minik meblağlı (aradaki fark kadar) kredi daha alarak sıkıntınızı giderebilirsiniz...

Yorum

Hayırlısı olsun bence biraz beklerseniz kafanıza göre bir araç mutlaka karşınıza çıkacaktır

Yorum

Çok sağolun ama bu seferde ödeme zorluluğu var. Malum devlet memuruyuz bütçe kısıtlı yada kriterleri biraz esneteceğiz.

Yorum

Çok sağolun ama bu seferde ödeme zorluluğu var. Malum devlet memuruyuz bütçe kısıtlı yada kriterleri biraz esneteceğiz.
                              Ben de Devletin memuruyum Resmimin altında nerede çalıştığım ve ne iş yaptığım yazıyor. Üzerine alacağınız misal 5000 lira kredinin 36 ayda geri ödemesi aylık iş bankası kamu çalışanına özel kredi de 185 lira. Tabi ne kredi çektiniz ve ne kadar daha lazım size onu bilmeden yazdım ama...

Yorum

İşleniyor...
                              X