Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otomatik, 2011+ İnsignia Aranıyor...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otomatik, 2011+ İnsignia Aranıyor...

Selamlar...
    Eskiden araba alma arefesindeydim ama artık İnsignia alma arefesindeyim yardımlarınızla
    2011 model ve üstü, otomatik vites, 100k km altında, 2.0 Dizel 160 hp İnsignia almak istiyorum.
    Bu motor seçeneğinde bir sıkıntı var mıdır bilmiyorum, seçmemin sebebi birazcık 0-100 takıntılı olmam Çift haneli 0-100 verisi görünce hemen soğuyorum
    Bu motor seçeneğini önerir misiniz? Ayrıca hangi paket donanım iyidir? Cosmo? Edition? Elegance? vs.
    Ayrıca satıcı varsa aranızda, İnsignia seven birinden almak isterim.
    Kazasız, belasız, sıkıntısız, hem alıcının hem satıcının içine sinen satılık araçlarınıza bakabilirim. Bütçem 55bin civarı ama araca göre tekrar durum değerlendirmesi yapabilirim.
    Herkese iyi günler dilerim...

Ynt: Otomatik, 2011+ İnsignia Aranıyor...

Cosmo + flexi opsiyonunu zorlayin

Allahim gonlunuze gore bir arac nasb eylesin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Öncelikle merhaba. 2011 model 2.0 D 160 beygir güce sahip full paket (cosmo+flexride özelliği olursa bal kaymak olur) için 55 bin liralık bir bütçe maalesef az bir miktar. 100 bin km altında, full donanım cosmo (flexride olmayan) 2011 ve üstü dizel ünite insigniaların piyasası bu günlerde 70 bin lira civarında. Motor seçeneğinde bir sıkıntı yok, ancak 2.0 ünitenin 160 HP olanını almanı tavsiye ederim. Ayrıca 2.0'ın MTV'si malum yüksektir. 0-100 değeri için bence takıntılı olma, çünkü hangi marka olursa olsun o gösterilen değerler optimal sürtünme şartlarında verilen fabrika değerleridir. kağıt üzerinde 9.6 sn olarak görülse bile gerçek hayatta bu değer daha yüksek bir değer olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Amin, teşekkür ederim.

Orjinal yazı sahibi: aykutekim
        Öncelikle merhaba. 2011 model 2.0 D 160 beygir güce sahip full paket (cosmo+flexride özelliği olursa bal kaymak olur) için 55 bin liralık bir bütçe maalesef az bir miktar. 100 bin km altında, full donanım cosmo (flexride olmayan) 2011 ve üstü dizel ünite insigniaların piyasası bu günlerde 70 bin lira civarında. Motor seçeneğinde bir sıkıntı yok, ancak 2.0 ünitenin 160 HP olanını almanı tavsiye ederim. Ayrıca 2.0'ın MTV'si malum yüksektir. 0-100 değeri için bence takıntılı olma, çünkü hangi marka olursa olsun o gösterilen değerler optimal sürtünme şartlarında verilen fabrika değerleridir. kağıt üzerinde 9.6 sn olarak görülse bile gerçek hayatta bu değer daha yüksek bir değer olabilir.
        Dediğim gibi bütçe konusunda biraz esnek olabilirim. Malum sitedeki fiyatları baz almıştım.
        0-100 değeri kağıt üstündeki değer haklısınız, gerçek şartlarda farklılık gösterebilir, ancak fabrika verisi 11-12 saniye olanlarda da esneme payı olacağı için ne kadar az görünen fabrika verisi o kadar iyi
        Teşekkürler yorumlarınız için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX

Orjinal yazı sahibi: aykutekim
          Bu arada donanım paketleri arasındaki farkları gösteren bir başlığımız var mı? Cosmo, Edition, Elegance farkları neler? Başlık açıp konu kirliliği yapmak istemedim...

Yorum

327630508 ilan nolu aracıma bakınız
            2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

0-100 süresi çok aldatıcı olabilir.

Benim aracım 1.5 DCI 105ps Megane 3 Sport Tourer, eşimde 130 ps 2.0 CDTI Insignia var.

Bu araçların 0-100 hızlanmaları kağıt üstünde aynı. Pratikte de 0-100 değerleri gerçekten aynı olabilir. Ancak 50-60 km/s hızı geçtikten sonra Insignia çok daha iyi hızlanıyor, hele hele 100km/s hızdan sonra fark daha da belirginleşiyor. Zaten otomobil konusunda uzman olan kişiler de genelde 0-100 değerine değil de "esneklik" değeri denen ara hızlanma değerlerine bakarlar ki çok mantıklı.

Yorum

İşleniyor...
              X