Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia aranıyor

Merhaba,

2 ay içinde Insignia bir araç almayı planlıyorum. Aracı aldıktan sonra modifiye edeceğimi göz önünde bulundurursak motor olarak gerçekten sağlam bir araç olması gerekmektedir. Araç için ödeyebileceğim fiyat 50k-60k aralığında olup alt limite ne kadar yakın olursa modifiye için o kadar fazla bütçe ayırabilirim. Araçta aradığım belli başlı özellikler aşağıdaki gibidir. Bildiğiniz araçlar varsa beni yönlendirirseniz sevinirim.

!.6T Manuel
    LPG'siz
    Flexiride
    Sunroof
    DVD800

Şimdiden teşekkürler.

Ynt: Insignia aranıyor

Bu fiyat aralığında makyajsız 1.6T rahat bulabilirsiniz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Aradığım araç makyajsız kasa zaten. Makyaajlı kasanın hem iç kısmını beğenmiyorum hem de SIDI motor eski motordan biraz daha beygir gücü düşük.

Yorum

Aradığınız özellikteki araçlardan fazla yok 2009-2011 yılı ara çlara bakın flexi ozelliği olmayan çok araç var işi filexi bouzuyor

İnşallah gönlünüze göre araç bulursunuz istekleriniz yerinde

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç bulmak zor.
          OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

2 tane araba buldum şu anda ilanda olan bilmiyorum benim arabayı alabileceğim zamana kadar kalırlar mı? İkiside CD500 Navi, Flexiride, Sunroof özelliklerine sahip. İkiside siyah renk ve beğendiğim 19" jant kombinasyonuna sahip. Hatta bir tanesi yaşadığım Ankara şehrinde. 2009 model olan galeriden 99k kmde(100k ağır bakımı yapıldı diyor) ve fiyatı 54k TL yazılmış. 2010 model olan 70k kmde sahibinden ve 60k TL istiyor. Fiyatlar nasıl sizce, bu arabalar hakkında bilginiz var mıdır? Ayrıca ben aldıktan sonra yavaş yavaş motor ile oynamayı planlıyorum, bundan dolayı da çekincelerim var. Bu konularda yorumunuz ne olur acaba?

Yorum

Donanım olarak arama listenizden DVD800 ve DVD500 'ü çıkarmanızı tavsiye ederim. Yeni nesil android multimedia cihazlar çok sağlıklı ve çok işlevsel. Birde motor ile oynamak istiyorsunuz, ELM327 cihazı ile android multimedia ekranından aracın değerlerini anlık okuyabilirsiniz.

Yorum

Bu sistemlerin zayıflıklarını biliyorum. Ancak android cihazların arayüzlerinden hiç hoşlanmıyorum. Onun için orjinal ekranlı bir sistem istiyorum.
                Ayrıca bahsettiğiniz elm327 için farklı çözümler planlıyorum. Önerileriniz için teşekkürler.

Yorum

Bahsettiginiz arac istanbul mecidiyekoydekimi ? 60 bin tl olan ? O arac ise bi 5000₺ masrafi var lastikler baski balata volan degisimi istiyor,bahsettiginiz ozellikteki aracdan 2010 da maximum 3-4 tane var 2009 yilinda bi 30-40 tane var bunlarin kombinasyonu hep ayni,19 jant cd500 ,sunroof deri koltuk ve flexi
                  2010 yilinda ise ergonomik isitmali sogutmali spor koltuk,infinity ses sistemi dvd 800 ve 2009 daki diger ozellikler var
                  Full arac malesef 11-12-13 yilinda yok
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Motorla oyniyacaksan eger 200-210 hp ve 270-280 torku gecmemen taktirde bi problem cikartmasi nadir olur
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...chFilter=false

Araçlar bunlar. Sanırım 2. Olan bahsettiğiniz araç bu konuda dikkat etmek lazım. Bunun yanında araçların fiyatları nasıldır?

Motorla ilk olarak o seviyede başlayacağım. Ancak ileride forgelayıp daha yüksek güçleri planlıyorum. Başlangıçta opc kit yay egzoz gibi planlarım var.

Yorum

2010 model opc line araç var elimde aradıgın özelliklerin tamamı aracımda bulunmakta gırtlak dolu bi araç özelden ulaşabilirsin sahibinden de ilanım yok arac fotograflarını mail ve whats appdan atabilirim
                        İstekler imkanlarla sınırlıdır..

Yorum

Nacizane fikrim o kdr parayı veriyosam illa dolu olacak diye eski model km yapmış araçlara vermezdim..araba satarken değil alırken kazanmalısın kmsi yüksek araçlarda her zmn risk ararım..risk dediğim de şudur illaki bi masrafı vardır yoksa elinizde patlamaz hani..düşük km hem sağlıklı motor hem temizlik hemde masraf ihtimali çok düşük en fazla periyodik bakım

Yorum

kadir abinin dedigi gibi

Bu araci kafanizdan silin baya bi masrafi var. bende insignia ariyorum ama bulamadim bayadir

Flexliden vazgectim beyaz sunrooflu olsun yeter nasip kismet inşallah bulursunuz.

Yorum

Bana göre aracın dolu olması önemli bir kıstas. Renkli ekran bir radyo sistemi, sürüş sistemleri, sunroof, orjinal xenon farlar ve dışarıda güzel görünümlü bir jant bir arabayı benim için değerli kılıyor. Cd500-Dvd800, Flexiride, Sunroof ve 19" jant kombinasyonuna sahip araç maalesef çok az. Şansıma 1 adet Ankara'da gözüküyor şuan ancak durumumuz ancak Eylül-Ekim civarında uygun olacağı için beklemek zorundayım. Boş bir araç alındığında jant hariç istediğim donanımları ekleyemeyeceğim için maalesef belli bir grup ile bağlı kalıyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X