Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araç hakkında ki görüşleriniz ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu araç hakkında ki görüşleriniz ?

Arkadaşlar merhaba
    Nasipse bir insignia almak istiyorum aşağıdaki araç fiyat olarak nasıl fikirlerinizi merak ediyorum.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5945356/detay.
    Başkalarının hatalarından ders alın, insan bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor.

Ynt: Bu araç hakkında ki görüşleriniz ?

Araç sıfır ayarında gibi, imkan varsa en az Cosmo donanım almanızı öneririm

Yorum

Teşekkürler cevabınız için, imzanızda edition elegance aracınız olduğunu gördüm size sorum şu opsiyon ekletmediğimiz taktirde donanım boştan doluya doğru nasıl oluyor ? Örneğin businnes, edition , edition elegance, cosmo gibi mi ( 2015 model araçlar için)
      Başkalarının hatalarından ders alın, insan bütün hataları kendi yapacak kadar uzun yaşamıyor.

Yorum

Rica ederim, donanım Sport > Cosmo > Busines > Edition Elegance

Editon Elegance'ta stil paket seçeneği var. Bu şekilde olduğunda bence Business'in önüne geçiyor.

Birde Elite paket var yeni çıktı o araçta dolu ama hangi seviye tam kestiremiyorum. Sport elite Busines paketleri son 1-1,5 yılda çıktı, eskiden en full Cosmo'ydu..,

Yorum

Anladım , Cosmoyuda alınabilecek şeklinde ekliyim ama olayda yine şuna dönecek gibi 5 daha kat şunu al 10 daha kat şunuda al iyisimi İhtiyacı iyi belirleyip araştırmaya devam edeyim . Bu arada Opel sitesinden donanım listelerini gösteren bir pdf buldum daha net oldu olay tekrar teşekkürler.

Yorum

Hocam, 1 yıl bekle para biriktir yeni kasa al. 6_7 ay sonra eski kasa olacak araç için 85 - 90 bin verme. Yıl sonu ötv düşecek diye bir duyum var. 0 ve 2. el piyasası düşebilir.
            Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

93 lira gibi rakamlara cosmolar var birazda zorlasanız 91 gibi rakm cosmolar için çok iyi hatasız araçlar..buss pakete binip pişman olacağınıza 3-5 fazla verin en kötü ihtimal jantları bile sizi karda olduğunuzu hissettirir..sizden ricamdır 5 lira gibi bi farka kdr cosmo alın..mercedes bmwden bile donanım olarak iyi..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                93 lira gibi rakamlara cosmolar var birazda zorlasanız 91 gibi rakm cosmolar için çok iyi hatasız araçlar..buss pakete binip pişman olacağınıza 3-5 fazla verin en kötü ihtimal jantları bile sizi karda olduğunuzu hissettirir..sizden ricamdır 5 lira gibi bi farka kdr cosmo alın..mercedes bmwden bile donanım olarak iyi..
                +99999

Yorum

Söylediklerinizi dikkate alacağım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gezgin_insignia
                    Hocam, 1 yıl bekle para biriktir yeni kasa al. 6_7 ay sonra eski kasa olacak araç için 85 - 90 bin verme. Yıl sonu ötv düşecek diye bir duyum var. 0 ve 2. el piyasası düşebilir.
                    Nereden duydun birader, ağzından bal damlıyır

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Bir arkadaş söyledi. Nerden duyduğu konusunda kesin birşey söylemedi.
                      Gerçekliği tartışılır.
                      Olsa tadından yenmez tabi. rolleyes
                      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

Ticari araçlar için olduğunu biliyorum ama hususi araçlarıda kapsayacak şekilde genişletilebilir tabi.

Yorum

İşleniyor...
                        X