Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia - Mondeo - Süper B / Belkide Focus

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia - Mondeo - Süper B / Belkide Focus

Max. 55 bin limitle, 2012-2013 model temiz, düşük km. fabrikasyon tüplü 1.4 insignia / Mondeo ya da dizel Süper B arıyorum.

Alternatif olarak Ford Focus olabilir.
    Beyaz renk tercih sebebidir.
    Yardımcı arkadaşlara şimdiden tșk.
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Ynt: İnsignia - Mondeo - Süper B / Belkide Focus

Hayırlısı olsun.
    OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Fabrikasyon lpgli insigniayı o fiyata bulabilirseniz hiç kaçırmayın.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BLADE
        Hayırlısı olsun.
        Tșk. Hayırlısı.

Orjinal yazı sahibi: ratip
        Fabrikasyon lpgli insigniayı o fiyata bulabilirseniz hiç kaçırmayın.
        Herşey nasip kısmet. Lpg lilerin piyasası çok yuksek değil diye biliyorum

Yorum

C5 ve 508 hdi da listeye eklenebilir.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Devir ekonomi devri. Lpgli insignia bulursanız bu fiyatlara insignia derim. Fakat mondeo 1.6 tdci lerde gerçekten güzel araç. Gerek ses sistemi gerek motoru gerek iç mekan kalitesi vede yol tutuşu baya baya iyi. Konforuna ise diyecek söz bulamıyorum o derece güzel tam kararında ne çok yumuşak nede çok sert.Özellikle iç mekanı Passattan bile kaliteli bence torpido kısmı ve kolçak kısmı bile yumuşacık bir malzemeden yapılmış. Bu sınıfta bu kadar yumuşak malzeme kullanılması insanı şımartıyor ve hatta şaşırtıyor da. Vites çevresi falan oralar bile yumuşak. Yakıt tüketimi olarak Ankara İzmir 115 sabit hızla 5.4 ile geldi klima açıktı ve yolda dur kalk çok fazlaydı. Birde mondeo da en beğendim şey ise rüzgar sesi oldu gerçekten başarılı bu konuda 140 da bile rüzgar sesi hemen hemen hiç yoktu.
            İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia
              C5 ve 508 hdi da listeye eklenebilir.
              Uygun fiyatlı ve temiz C5 inceledim. Hoşuma da gitti. Fakat hdi c5 2012 den sonra serisi bitip çıkmadığı için zarar ettirir diye vaz geçtim.

Orjinal yazı sahibi: murat121
              Devir ekonomi devri. Lpgli insignia bulursanız bu fiyatlara insignia derim. Fakat mondeo 1.6 tdci lerde gerçekten güzel araç. Gerek ses sistemi gerek motoru gerek iç mekan kalitesi vede yol tutuşu baya baya iyi. Konforuna ise diyecek söz bulamıyorum o derece güzel tam kararında ne çok yumuşak nede çok sert.Özellikle iç mekanı Passattan bile kaliteli bence torpido kısmı ve kolçak kısmı bile yumuşacık bir malzemeden yapılmış. Bu sınıfta bu kadar yumuşak malzeme kullanılması insanı şımartıyor ve hatta şaşırtıyor da. Vites çevresi falan oralar bile yumuşak. Yakıt tüketimi olarak Ankara İzmir 115 sabit hızla 5.4 ile geldi klima açıktı ve yolda dur kalk çok fazlaydı. Birde mondeo da en beğendim şey ise rüzgar sesi oldu gerçekten başarılı bu konuda 140 da bile rüzgar sesi hemen hemen hiç yoktu.
              Dizel düşük km. mondeo bulmak için bakıyorum.

Yorum

İşleniyor...
              X