Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SATILIK İNSİGNİA ARIYORUM

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SATILIK İNSİGNİA ARIYORUM

merhaba,

satılık insignia arıyorum.

aradığım başlıca 4 özellik:

cosmo paket olması
    flexi şase olması,
    krem rengi deri koltuk
    ve sonroof

diğer keyless go, anahtarsız çalıştırma gibi artıları olursa arabanın albesini tabii ki artar.

hasar kayıtsız temiz bir araç olsun istiyorum.

fiyatta anlaşırız.

Ynt: SATILIK İNSİGNİA ARIYORUM

Hayırlısı olsun
    OPEL İNSİGNİA 2.0 TURBO 220HP 4X4 COSMO+AFL FAR+FLEX RIDE+20İNÇ OPC JANT+SANROOF+REACARO KOLTUK(ISITMA-SOĞUTMA)+NAVİMEX ANDROİD MULTİMEDYA + ÖN ARKA KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ (ANDROİD)

Yorum

Motor bilgilerinide yaz 1.6 mı 2.0 mi dizelmi benzinmi
      Keyless go olayını tekrar düşün derim çünkü 2013 ve üst modellerde var fiyat birden artıyor

Yorum

1,.6 T veya 2.0 T düşünüyorum. lpg taktıracağım için dizel düşünmüyorum.

Yorum

Nadir bulunan bir config olmuş

Şimdiden hayırlı arayışlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Konuyu biraz hortlatayım.

1.6T motorlu
            flexi şase,
            krem rengi deri koltuklu,
            sonroof lu,

insignia arıyorum. araba değiştirmek isteyen, satmak isteyen, haberleşlim..

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...87749903/detay
              .
              Benim aracım.
              İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

2013 edition elegance still paket 18 inc lastik 23000 de çok temiz uşak plaka düşünürsen satılık düşünürsen 5055373044 tel

Yorum

2013 edition elegance still paket 18 inc lastik 23000 de çok temiz uşak plaka düşünürsen satılık düşünürsen 5055373044 telim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nevruz
                    2013 edition elegance still paket 18 inc lastik 23000 de çok temiz uşak plaka düşünürsen satılık düşünürsen 5055373044 telim
                    araç hakkında bıraz daha bılgı verebılır mısnız ? ilanı var mı ? fıyat olarak ne dusunuyorsunuz ?

Yorum

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2478191/detay/
                      benim aracım
                      2014 İnsignia Siyah 1.6T AT SIDI Cosmo Sunroof.

Yorum

70 son fiyat telefonumu yazdım watsuptan resimlerini gönderebilirim kaza yok tramer kaydı yok.0 5055373044 kaydet ciddi alıcıysan

Yorum

1.6 T bu arada

Yorum

70 biraz biraz fazla sanki.. Hem beni de aşan bır ucret.. Tesekkurler

Yorum

Merhaba,

Hala insignia arayışım sürmektedir.

Aradığım özellikleri altta yazayım. Aracını satmak isteyen ve değiştirmek isteyen arkadaş varsa görüşebiliriz.

Öncelikle kesinlikle hasar kayıtsız olmalı. Ve 2012 model den sonrası tercih sebebimdir.

Config1 : 1.6T motorlu, cosmo, flexi şase, sanroof ve deri koltuklu,
                              Config2: 2.0 CDTI motorlu, cosmo, flexi şase, sanroof ve deri koltuklu,

Veya şöyle de yapabiliriz. Bende 2004 model opel vectra c kasa,elegans, hasar kayıtsız, full + full aracım var. Bir arabada aklınıza gelecek bütün özellikler var. Gırtlağına kadar dolu bir araç. Ön arka park sensörleri, arka-yan perdeler, deri koltuk, sanroof, kol dayama, kararan dikiz aynası, katlanır aynalar vs vs…

Akusunu 2 ay önce orjinal 74 amperlik varta yeni aldım. Daha 1 ay önce tek seferde vizeden geçtim. Bakımlarını 2 ay önce yaptırdım. Aracı 1 sene önce 112,000 de aldım. Şuanda 135,000 de. Km de ortalama lpg de 16 kuruş yakıyor.

Aracımdan oldukça memnunum arkadaşlar. Türkiye de bulabileceğiniz en temiz, en dolu vectra şuan bende. Kesinlikle satmak gibi bir düşüncem yok. Sadece model yükseltir miyim diye bir düşüncem var. Olursa olur. Olmazsa da keyifle biniyorum zaten. Macera aramaya gerek yok.

Arabamın kesinlikle sonuna kadar arkasındayım. İstediğiniz ustaya, istediğiniz yere gösterebiliriz. Temizliğinden bakımına kadar A dan Z ye her türlü arkasındayım. Aracımı alan kişi arkamdan çok dua edecektir.

Para ihtiyacı olan bir arkadaşla da üstüne para vererek bir değişim de olabilir.

Yorum

İşleniyor...
                              X