Duyuru

Collapse
No announcement yet.

40.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 40.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi

2011 clio'ya bile 30000'lerin istendiği bir piyasa var şimdi. İşiniz zor. Allah kolaylık versin.

Eğer düşünürseniz Hyundai accent blue var o fiyatlara. dizel ve modeli yüksek olur. Ama Accentler için "gider gitmesine de duramaz" derler.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

10 yasindaki arabalara sifir fiyatlarini istiyorlar. Boyle bir piyasanin baska bir ulkede oldugunu sanmiyorum.

Evet onerileri almaya devam edelim.
      34HZD10

Yorum

bence o fiyatlarda parasını hak eden otomobillerden birisi Volvo S40 1.6 benzilli veya dizel bir inceleyin derim

Yorum

Ben de Cruze diyorum, ama dizel. 2.0L VCDI 163 PS 360 Nm tork (Insignia'nın değil Captiva'nın motoru). Insignia'dan sonra ancak keser.

Örnek: https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...11242809/detay

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
            Ali abi Cruze'lar hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ? Donanımlara göre fiyatlar oldukça makul gözüküyor. Özellikle 1.6 ların gitmediği ve genel olarak çok yaktıkları söyleniyor. Biraz genel bilgi verebilirseniz çok sevinirim

Yorum

Kardeşimde 2011 model cruze 1.6 atmosferik 124 bg ls plus paket (Full) vardı. Araç lpg'liydi. Focus'un atmosferik 125 beygirlik aracını nasıl biliyorsanız, aynısı işte. Ancak lpg'de nedense dehşet bir şekilde tüketim değeri vardı, o yüzden erken okuttu bizim ufaklık cruze'u. Araç gitmiyor dedikleri yalan, gayet gidiyor makine ama bizler insignia'da turbo desteğinin tadını aldığımızdan dolayı başta araçtan memnun kalmayabilirsiniz. Parça sıkıntısı çekmezsiniz, astra ve insignia'da kullanılan parçalar ile GM patentinden dolayı birebir uyumlu sıkıntı yok. Araç gerek şase ve kaporta sağlamlığı, gerekse yol tutuş karakteristiği bakımından hakikatten efsane. Aşırı bir güç beklentisi olmayanlar için ideal bir model. Yüksek performans bekleyenler ise 1.4T 140bg benzin ya da 2.0 160bg Dizel seçeneğine yönelmeli. Bu modelleri bizler aynı motora sahip 1.4 T ve 2.0 dizel insignialarımızdan tanıyoruz. 2013 yılı itibariyle full paketlerine LTZ kısaltmasını kullanıyorlar (daha önce full paketlere ls plus, lt plus, wctt editon plus adlarını vermişlerdi).

Yorum

İşleniyor...
              X