Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OPC Sinyal Çerceversi Arıyorum... ( İstanbul )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: OPC Sinyal Çerceversi Arıyorum... ( İstanbul )

Şaka bir yana, Türkiye de Opel servisler tarafından kazıklanmaktan bıktım.
    Kazıklanmak bir yana, insanın aptal yerine konması çok can sıkıcı.
    Dünya küçüldü, ticaret kolaylaştı, tekelleşme diye bir şey söz konusu değil artık.

Örnek olarak; sağ ön park sensörüne ( tek ) servis 1 ay bekleme şartı ile 360 tl fiyat çekti.
    Ben yurt dışından bire bir aynı ürünü 20 günde 15 USD ( 45 tl ) ye getirdim.

770 tl olan sinyal çerçevesinin orjinalini yurt dışında bulamadım. Sadece bu benzerini 12 USD ye getirdim.
    Orijinal değil ama varsın olsun, bu da işimi gördü.

Bir daha yedek parça olsun, sarf malzemesi olsun önce yurt dışına bakıp fiyat ve kalite kıyaslaması yapacağım ama eminim ki önceliğim her zaman yurt dışından getirtmek olacaktır.

Yorduğum için özür dilerim.
    Saglıklı ve huzurlu kalın.

Yorum

Abi jantlara senn miyidi beyaz olanlar Vallaha bu hali çok daha güzel bence(jantların). Gunmetal uygulamasını bekliyoruz.
      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
        Abi jantlara senn miyidi beyaz olanlar Vallaha bu hali çok daha güzel bence(jantların). Gunmetal uygulamasını bekliyoruz.
        Havaların serinlemesini bekliyorum, sabırsızlıkla.

Yorum

770 tl ye sinyal çercevesi ha, 700 yü verdik birde 70i var ucunda yolda opc sinyal çercevesi olan bi araç görürseniz çalın bundan daha sevaptır bence
          2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet62
            Örnek olarak; sağ ön park sensörüne ( tek ) servis 1 ay bekleme şartı ile 360 tl fiyat çekti.
            Araçta park asistanı varsa, en dıştaki sensörler pahalı gerçekten. Normal park sensörü daha uygun fiyatlı.
            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Orjinal yazı sahibi: ahmet62
              Araçta park asistanı varsa, en dıştaki sensörler pahalı gerçekten. Normal park sensörü daha uygun fiyatlı.
              Sevgili Çağrı,
              Araçta park asistanı var ama konu o değil ki.
              Araçtan sökülen sensör üzerindeki kod numarası mıdır, seri numarası mıdır, hangisi ise o numara ile fiyat alındı.
              Aynı numara ile yurt dışında bulundu ve alındı.

Konu; ~45 Tl olan bir ürün için 360 Tl istenmesidir.
              150 olur, bilemedin 200 olur ama 8 katına satmak! İnsaf diyorum.

Sevgilerimle,

Yorum

İşleniyor...
              X