Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Temiz Araç Aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Temiz Araç Aranıyor

Mitsubishi lancer eski kasa otomatik çok sorunsuz bir araçtır, acayipte konforlu eski corolla ve bunu çok beğeniyorum. Bence bu fiyata binilecek çok güzel bir araç, LPG uyumuda var istersen LPG takabilirsin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91797319/detay
    Insignia 2015 1.6 SIDI AT Cosmo (41GN584)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ersinanka
      Citroen forumunda 1.2 vti kullananların genel olarak söyledikleri şehir içinde kullanım için pek sıkıntı değil ama uzun yolda sollamalarda ve yokuş çıkışlarında kesinlikle sıkıntı yaşatıyor.3 silindirli bir motor şehir içinde dik yokuşlu dur kalklı kullanımlarda tatmin etmez diye düşünüyorum.
      Teşekkürler. C-elyesse alırsam 1.6 alayım.

Orjinal yazı sahibi: Selami
      Mitsubishi lancer eski kasa otomatik çok sorunsuz bir araçtır, acayipte konforlu eski corolla ve bunu çok beğeniyorum. Bence bu fiyata binilecek çok güzel bir araç, LPG uyumuda var istersen LPG takabilirsin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...91797319/detay
      Bu bildiğim, gördüğüm bir araç değil. O yüzden çekimser kaldım.
      Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

opel gürses sahipleri Toyota ve fiat bayilikleride var dolayısıyla 2 elde çok kuvvetliler opel gürsesde 2.ele bakan halil bey var ara konuş istersen iyi bir arkadaş yardımcı olacaktır sana sitelerinden tarama yap araç belirle ondan sonra arar konuşursun.
        06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunel
          opel gürses sahipleri Toyota ve fiat bayilikleride var dolayısıyla 2 elde çok kuvvetliler opel gürsesde 2.ele bakan halil bey var ara konuş istersen iyi bir arkadaş yardımcı olacaktır sana sitelerinden tarama yap araç belirle ondan sonra arar konuşursun.
          Ferhan abi tşk. 2 araç çıktı limitime uygun. Yalnız mesafe çok uzak.
          ...
          Bu gün 100 km yol yaptım. Araç bakmaya gittim. Araç sahibinin dediği ön kaput serviste orjinaliyle değişmiş.
          Kaportocıya gösterdim ki, ohooooo... Çıkmacıdan kaput takılmış. O da yamukmuş, çekiçle düzeltilmiş. Kaput boydan boyalı. Macun atmış çatlamış.
          Daha ne var ki bunda diyor. Yorgunluk, can sıkıntısı cabası.
          Limiti 30 bin yapıp araştıracam.

Yorum

rakamlar uçmuş iyice.
            https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...87673679/detay
            1.6 Turbo Sport Tourer Manuel Cosmo Beyaz Cam Tavan Brc Lpg

Yorum

Saçma sapan bir piyasa millet 45 e insigniaya burun kıvırıyor corsalara istenen paraya bak..hele bi bora varki altın mübarek.10 yaşından büyük sütçü beygiri bora 25-30 lira..
              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ersinanka
                Orjinal yazı sahibi: emperor
                Saçma sapan bir piyasa millet 45 e insigniaya burun kıvırıyor corsalara istenen paraya bak..hele bi bora varki altın mübarek.10 yaşından büyük sütçü beygiri bora 25-30 lira..
                Komşum 2006 borayı 32 bine sattı.

Yorum

Bir aracın evveliyatında şirket aracı olup olmadığını anlamanın bir yolu var mı?
                  Tramer - sigorta bilgileri vb.

Yorum

İşleniyor...
                  X