Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bursa ' dan araç bakabilecek bir arkadaş ? :D

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bursa ' dan araç bakabilecek bir arkadaş ?

Hadi bakalım, güle güle kullanın, iyi görünüyor araç, umarım iyi bir boyacı yapmıştır da önden/arkadan kapılara bakınca dalgalı görünmüyordur
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Güle güle iyi günlerde kullan.Ulaşılması güç bir rekorda sende gibi artık.
      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
      2.0 CDTI
      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

hayırlı olsun ali.Seni bekliyoruz bak.Yeni buluşmaya kadar bekleyin demiştin ya.Hadi artık alda gel
        1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Hayırlı yolculuklar..Şimdiden hayırlı olsun diyelim urock urock urock

Yorum

Dönüşte balıkesirde bi çay içelim. Cumartesiye kadar balıkesirdeyim.

Yorum

Hayırlı olsun şimdiden
              2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Ali adına sevindim, Rabbim gönlüne göre versin, güle güle kullan

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Durun yaw daha almadik nasip
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Hakkınızda hayırlısı olsun.Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi..
                    2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

Tel.de de Görüştüğümüz Üzere Ayvalıktayım. Olmasaydım Gider İncelerdim. Ben de Çok Merak Ettim Aracı.
                      Hayırlısı Olsun.

Yorum

SAğol hüseyin abi. Daha nabacaksın Yetkili birini bile buldun bana Teşekkür ederim. Haberleşiriz.
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Tmm. Kolay Gelsin.

Yorum

ALİ AKŞAMA KADAR BALIKESİRDEYİM. DÖNÜŞTE ÇAY KAHVE İKARAM EDEBİLİRİM.
                            1.6 TURBO 180 bg. The Roket

Yorum

Ali Ayvalığa Gel Yemek Söyliyim.

Yorum

Hüseyin abi, sonra geleceğim elbette

Arkadaşlar. ARacı aldım. Geldim uyudum uyandım...

Arac dedikleri gibi çıktı. Dynoo ölçümünde 177 HP verdi. Boyası neyim herşey tastamam, dedikleri gibi. Güç tork eğrisi kesintisiz yükseliyor. Tüm viteslerde uygun eğri değerlerini aldım. HErhangibir ateşleme, sorunu yok. Akan kokan, yağ kaçağı mevcut değil. Garantiden şanzıman debriaj volan değişimi olmuş. Bu işime bile geldi açıkçası. Aracın debriajı güzel. Dyno sırasında, katalitik ve susturucu içinde genleşen havanın etkisi ile ciddi miktarda su attık. Uzun zamandır yatmasının getirdiği kurumlarıda atmış olduk. Yola koyulduğumuzda, 177' hp nin verdiği çevikliği alamadım. Tabi, durum tamamen aracın yatması ile alakalıydı. Bursa karacabey civarında aracı ciddi sıkıştırdım. Araç kendine geldi diyebilirim.
                                GAz tepkileri, çevikliği mükemmel oldu. Tabi, eve geldiğimde aracı kapatıp 1 saat sonra açlıştırdığımda KAT dolu, sürmeye devam edin uyarısı aldım. Anlıktı.
                                Muhtemelen parçalanan kurumlar, O2 sensörünü kapladı ve doluluk uyarısı verdi. 10 km kadar 4000 devir kullandım. Hata kodu neyim kalmadı. Aracın rölantisi dahi inanılmaz değişti.
                                Şuan ALlah muhafaza saat gibi. Çalıştığı anlaşılmaz. Fakat, acilen yağ değişimi ve gerekli ağır bakımının yapılması lazım.
                                Görüyorum ki, alt takımda salıncak burçlarının kontrolü şart. Belirli hızlarda titreme alıorum. Umarım balans vardır. Yoksa burç başı değişimi şart. ( bir ara kronik ti )
                                Ayrıca, direksion göbek milinde hafif kayma var. Ön, airbak kapağı söklülüp tork torna ile 2 mm sağa alınıp sıkılmalı. Malesef ki 4 insigniamın hiç birinda başıma gelmemiş, çoğu kişinin başına gelen far düğmesinin erimesi bunda başıma geldi. PEEEEHHHH.... Yakın zamanda, trim noktalarına biraz işlem uygulamam gerekicek gibi. Bazı noktalarda sesler geliyor. Oğalandurum tabi bunlar. Kliması bu güne kadar kullandığım insignialar arasında en iyisi çıktı. Bunun nedenide sanırım aracın cok az kullanılmış olmasıdır.
                                Yol tutuş, konusunda herhangibir aksaklık olmadı. Dot tarihi 2010 olan lastikler hala üzerinde. Oldukça sert olan bu lastikler yola tutunmayı güçleştirip aracın dengesiz ivmelenmesine neden olmakta. En kısa zamanda lastik değişimi şart. Aracın içinden dışından bahsedecek olursam, araç kısaca kullanılmamış bir araç. Mükemmel temizlikte ve kondisyonda. Yani, amortisörleri patlak bile çıksa aracı alırdım diyeyim

Yorum

İşleniyor...
                                X