Abilerim öncelikle merhabalar Ciddi olarak alıcı gözüyle insignia bakıyorum bu aralar Kafamda 1.6 t ve 1.4 t var konfor donanım özellik konusunda kafamda soru yok Bence insignia kusursuz bir araç kafama takılan tek şey motor seçimi ben ayda en az 1000 km kadar yol yapıyorum ve 1.6 turbo nun yakıt konusunda meşhur olduğunu biliyorum tabiki o güçteki araç o kadar yakması normal sonuçta gülü seven dikenine katlanır sizce mantıklı bir seçim olur mu ayda 500 tl benzin parası ayırabilirim kafamda ki tek soru yakıt konusu öneriniz ne olur ? 1.4 turbo mu yoksa 1.6 turbo mu seçmeliyim bu öğrenci genç kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AİLEYE KATILMAK İÇİN İNSİGNİA ARANIYOR
Collapse
X
-
Ynt: AİLEYE KATILMAK İÇİN İNSİGNİA ARANIYOR
Bende ortalama seninki kadar km yapiyorum ve 1.6T aldim. Yakit korkulacak seviyelerde degil. Tamamiyle senin gaz pedalini kullaniminla alakali. Altindaki makinenin gaz pedalina hakim olursan az yakiyor ama cabuk gaza gelirim diyorsan yakitta efsane degerleri gorebilirsin.2015 İnsignia 1.6T Cosmo
Yorum
-
Kesinlikle 1.6 T Ekteki araç benim değerlendirmek isterseniz. Fiyatta da anlaşırız.
http://www.arabam.com/ilanOnizle/6016399/1240596
Yorum
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim Peki 1.4 t nin yakıt değerleri hemen hemen aynı mı 1.6 t ile yoksa daha az yakıyor mu sonuçta 1.4 dizel 80 beygir aracım var tamam ekonomi olarak çok iyi ama araba gitmiyor işte o yüzden 1.4 t nin performansından da şüphem yok
Yorum
-
Konu ile ilgili ayrıntılı listeyi buradan bulabilirsin: http://insigniateam.com/forum/index.php?topic=1462.0
Ancak bir iki litre için +40 beygir bence değer. Tork değerlerini filanda unutmamak lazım tabi.
Yorum
-
1.6T ST ; 11lt/100km
1.4T ; 8lt/100km
Bunlar benim 3-4 bin km deki karma tüketim verilerim.
Sedan, ST'ye göre biraz daha az yakar.
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
İnsignia 1.6T yakıt tüketimi benim aracın Ankaranın sabah 8-9 trafiğinde 15dk lık yolda yani motor yeni ısınmaya başladığında diyelim ortalama hız 30 yakıt tüketimi 10 litre oluyor genellikle mesafe ise 6-7 km civarı. Tavsiye edebilceğim bir araç ancak cosmo olursa aracı daha çok seversiniz.İnsignia 1.6T Cosmo Metro Mavi DVD800
Yorum
-
Abicim nacizane fikrim performans istiyosanız 1.4 T ilk etapta karşılayacaktır çokmu abartılı bi şekilde tabikide hayır..amaç benzinli araba almaksa hangisi olursa olsun gaza bastığın zaman hemen hemen hepsi aynı yakıyor pireler oynar..sakin kullanımda illaki fark eder oda çok değil 2 litre civarı komşumuzda 2013 i20 vardı benzinli tabiri caizse 4 lastik 4 jantım aracının kilosunda benzin yetiştiremiyorm dyodu ocağıma incir ağacı dikti dyodu..lpg taktı şuan memnun..insigniada lpg kullanmadım ama iyi bişey değil dye tahmin ediyorm..vel hasıl kelam ben aracımdan performans alacam dyosanız 1.6 T yok tasarruf edecem dyosanz 1.6 cdti..1.4 T ne kdr az yakacak ki 1.6 Tye göre..tabi konuşmalarımdan akla insignia çok yakıyor gelmesin..benzinli hangsi olursa olsun sakin kullanımda az çok belli eder ama bastınmı az yakanı çok yakanı yok..c180 dacia sandero 1.4 ,i20 1.2 mitsubishi lancer toyota corolla özellikle binip kullandığım araçlar
Yorum
Yorum