Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu araç hakkinda bilgisi olan var mi ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• bu araç hakkinda bilgisi olan var mi ?

merhaba arkadaşlar ilandaki araç ile ilgili bilgisi olan varmi ?
    satici ile görüstüm o arkadaşta foruma üyeymiş şimdiden teşekkürler.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79077701/detay

Ynt: bu araç hakkinda bilgisi olan var mi ?

Bence iyiymiş, fiyat bayağı iyi yazmış

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Çok düşük yazmış fiyatı ve hala satılmamış.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Fiyat çok iyi model ve km ye göre ama hasar kaydı falan olabilir. Motor şanzuman problemleride olabilir. Belkide tertemiz bir araç ama işte ucuz olunca da korkuyoruz
        İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

hasar kaydı totalde 5 bin tl oda jantların değişmesinden ve sol ön çamurcalıgın birisi tarafından tekme atılıp içine göçmesi sonucu vakumla cekilmesinden dolayı 4 bin jant bin tl vakum işi varmış denilen o bana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafagez
            hasar kaydı totalde 5 bin tl oda jantların değişmesinden ve sol ön çamurcalıgın birisi tarafından tekme atılıp içine göçmesi sonucu vakumla cekilmesinden dolayı 4 bin jant bin tl vakum işi varmış denilen o bana
            5 Bin tl hasar kaydı çok bir rakam değil bence bu araç için. İyi bir servise veya ustaya gösterildikten sonra satıcının dediği gibiyse alınabilir.
            İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

2010 model için Jantlar orjinal değil diyecektim ben de tam.Jantların değişmesini gerektirecek ne olmuş olabilir?
              2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

araç sahibide neden kaynaklandığını bilmiyor alırken detaylı sormamış. araç opel odak servisindeymiş geçmişi cağrı kardeşimizin bilgisi vardır kesin.

Yorum

Jant ve lastikler çalınmış olabilir.
                  İNSİGNİA 1.6 TURBO

Yorum

Almadan önce 200- 300 verip detaylı expertiz yaptırırsınız birşey çıkmazsa alırsınız. Pek bişey kaybetmezsiniz. Bence gayet güzel araç, km de iyi. Bahsettiğiniz hasar kaydı bence de önemli değil. Tramerinden değişen parçaların detayı görülebiliyor. Tanıdık bir sigortacı yardımcı olacaktır. Eğer dediği gibi çıkar ve motor şanzuman olarak da sorun yoksa kaçırmayın derim...
                    Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

alttan darbe olabilir .kaldırıma vurma vs...

Yorum

ben başka bi yerden yanaşıcam olaya, niye herkes aracına full yazıyor ya? bu araç full mü şimdi? deri koltuk yok, flexride yok infiniti yok, vs. yok, sunroof hariç full yazmış 5000 hasar kaydı çok değil diyorsunuz ama az da değil, dikkatinizi çekerim bir de bu tek seferde 4 bin tl, benim kanımca hiçbir kasko şirketi araca komple jant takımı da almaz, bir tane jant da 4000 tl etmez, o iş ayrı bir durum, önceki sahibi jantları kendi değiştirmiş, 4000 başka bir yerden hasarı var, ayrıca da vakumla çekmeye 1000 tl mi yazarlar? servis olsa bile yani, bi kere kasko şirketleri kendi experlerini gönderiyor, öyle kasko fiyatlarını o adam varken şişirmek imkansıza yakın; eğer ki exper kendi şirketine ihanet ediyorsa o da ayrı.

Yorum

Ben de aracın yüksek hızla tretuara çıkmış olabileceğini düşünüyorum.4 jantın birden değişmesine sebep olabilecek tek ihtimal budur.Bu da yürüyen aksama sorun yaşatır.
                          2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

Ben de mevcut aracımı almadan önce bu aracı favorilerime eklemiş ve kendimce bir araştırma yapmıştım ( sigortacımla birlikte ).
                            Aracın plakası değişmiş, bir dönem şirket aracı olarak kullanılmış, 3 el değiştirmiş, 2012 ve 2013 yıllarında hem trafik hem kasko hasarları var ancak miktarlarını bilemiyorum.
                            Aralık 2015'ten sonra kaskosu yok.
                            Bunlar sizin için ne kadar önemlidir bilemem ama diğer arkadaşların da söylediği gibi her şey ekspertiz raporu ile netleşir.
                            Günümüzde 0 araçları bile alırken ekspertize sokmak tavsiye edilirken 2. ellerde aksi tam macera olur kanaatindeyim.
                            Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorum

Ben bu aracı bizzat yakından gördüm, e-bebek mağazasının önünde. Gerçekten dış görünüşüyle çok güzel ve tam bir aile aracı. Ama bunca yazılanlar, bahsedilenler ele alınınca yetkile servise götürüp detaylıca inceletmenin faydası olduğu aşikar.

Şu anki aracımı almadan önce bir Opel Vectra baktırmıştım servise götürerek. Satıcı arkadaş aracı amcamdan aldım gerçekten hiç bir bilgim yok dedi son noktada. Bilmiyorum ne kadar doğru söyledi günahını almayayım. Araçta şöför airbag sökülmüş, klima motoru sökülmüş ve bunun gibi bir kaç şey daha çıkmıştı. Ha bir de motor üflüyordu. 50 TL verdim ama 5.000 Tl masraftan kurtuldum
                              "Söz, söyleyenin sıfatıdır"

Yorum

İşleniyor...
                              X