Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2011 sports tourer cam tavan perdesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2011 sports tourer cam tavan perdesi

İyi akşamlar,
    Cam tavan perdesi katlanmış ve perdenin yenilenmesi gerekiyor.
    Ankara'da bulamadık, siparişle 3-4 haftada gelebiliyormuş.
    Alternatif öneri sunanlara müteşekkir olacağım.
    Selam ve sevgiler.

Ynt: 2011 sports tourer cam tavan perdesi

Sıkıntılı bir konu çok sirkülasyonu olan bir parça değil siparişle özel getirteceksin yada şanslı iseniz çıkmacılardan tedarik edeceksiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Benimde aldığımda sağ perdenin tutacağı yoktu. O kısımdan kırılıp içe katlanmış sanırım. İlk zamanlar bende araştırdım, yanılmıyorsam bayağı pahalıydı. Cam renkli zaten ihtiyaç olmuyor diye ellemedim öyle duruyor.

2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İlginiz için teşekkür ederim Fatih bey, Deniz bey.
        Dediğiniz gibi bulması sıkıntılı, daha önemlisi uygulaması da bayağı riskli imiş.
        Montaj sırasında kolaylıkla pert olabiliyormuş.
        Aracı komple temizlik için Sonax'a bırakacağım, oradaki arkadaşlar cam tavana koyu renk film uygulayalım, hem ışık, hem ısı yalıtımında perdeden daha iyi olur dediler.
        Kararsız kaldım, Değerli yorumlarınız çok yararlı olacaktır.
        Şimdiden teşekkürler.

Yorum

Bence de film kaplatın, bizim citroen'de mühendisler gerek bile görmemiş perdeye Yazın kafamızda güneş parlıyor, ben de film kaplatacağım en koyusundan.
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kusura bakmayın, ben yan perde anlamışım siz tavan perdeden bahsetmişsiniz.
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Deniz bey, hiç önemli değil. Bilgilenmiş olduk, teşekkürler.
              Sevgili Kingdragon, aklın yolu bir.
              Film konusunda Sonax nasıldır? Tek kalemde temizlik ve filmi aradan çıkarmak mı mantıklı, yoksa 3M, LLumar, vs. markalardan en iyisini yaptırmak mı?
              Yorumlar için sağolun.

Yorum

Doğru biliyorsam sizin cam tavan baya baya büyüktü. Cam filmiyle falan olacak iş gibi gelmedi bana. Bence aşırı pahalı değilse beklemenize değer. Önümüz yaz, yanarsınız alim Allah. Risk konusunu anlayamadım. Riskse onların riski, dikkat edecekler. Bir şeyi bozalarsa sorumluluk onların olmalı. Yetkili servisin varlık sebebi nedir, istediği işi yapıp istemediğini yapmamak mı? Saçma.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bu arada ben Ziebart'tan seramik katmanlı cam filmleri, ön cam su kaydırıcı film ve iç dış detaylı temizlik, boya koruma, döşeme koruma için 1600 TL fiyat aldım. Seramik katmansız normal siyah cam filmi olursa çok daha ucuz oluyordu aklınızda bulunsun. Tavsiye ederim, ben haftaya yaptırıyorum.
                  2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim Ersin bey,
                    Geçen hafta sonu Sonax' ta iç temizlik ve tavan filmini yaptırdık.
                    Sonax' ın filmleri Amerikan malı imiş, en koyusunu kapladık.
                    Bugünlerde yararlı olup olmadığını anlamak kolay değil ancak "deneyelim, havalar ısındığında fayda etmezse perdeyi o zaman yaptıralım "dedik.
                    Sizin de yaptıracağınız işler oldukça özel, güle güle kullanın.

Yorum

Ahmet bey hayırlı olsun. Dış görüntüyü etkilemiyor değil mi?
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Hayır Oğuz bey, görüntü ve görüşte pek fark olmadı.

Yorum

İşleniyor...
                        X