Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeniden İnsigniaya doğru ama hangi 1.4 t

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeniden İnsigniaya doğru ama hangi 1.4 t

Kıymetli dostlar merhaba,

Genel olarak geyet güzel bir araç olmasına rağmen insigniamdan sonra pek sarmadığı için imzamdaki focusu satmış bulunuyorum. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali yine insignia bakmaktayım. Fikirlerinize danışmak istedim.

Düşündüğüm araç 1.4 Turbo modeli. Yılda 15 ila 20 bin km arası yol yapıyorum.
    Gönlüm makyajlı kasa fabrika çıkışı lpgli modelden yana fakat değer mi yoksa makyazsız kasa yeni stil paket mi almalıyım kararsız kaldım.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Ynt: Yeniden İnsigniaya doğru ama hangi 1.4 t

Şimdiden hayırlı olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz, 2012 yeni stil paketli bir araç kullanıcısı olarak bütçe el veriyorsa makyajlı kasa fabrikasyon LPG'li öneririm, yeni herzaman iyidir...

Yorum

Tekara welcome ihihi hayırlı olsun

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ratip bey, 1.6T den sonra 1.4T tatmin edebilirmi ? Asıl soru bu 1.4T her zaman harikadır da. Alışkanlık 1.6T hani.
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aSya
            Ratip bey, 1.6T den sonra 1.4T tatmin edebilirmi ? Asıl soru bu 1.4T her zaman harikadır da. Alışkanlık 1.6T hani.
            Ali hocam 1.6 dizel focustan sonra tatmin edecek sanki ihihi

Yorum

Hadi Hayırlı Olsun Şimdiden.

Yorum

şimdiden hayırlı olsun
                [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54284074/detay

bu araca 64 bin teklif ettim değer mi sizce

Yorum

Merhaba, yeni kasa alınabiliyorsa elbette alınmalıdır. Yolladiginiz ilanın eski kasa yeni stil paketten tek eksiği afl gibi görünüyor. Eski kasa bu km yeni yeni stil paketli araçların 60 bandında satıldığı düşünüldüğünde bir de lpg masrafı var...Bence çok mantıklı. Sadece siyah, eliniz üstünde olur ama değer

Yorum

AFL olsun diyorsan eski kasa... makgajlılarda mercek var fakat AFL yok.. önemli degil diyorsan tabiki yeni kasa tercih sebebidir.. 2017 yi beklemeyecek olsam benim aracı verirdim sana.. daha 19bin de servis bakımlı ilk sahibinden..)) gözüm gibi bakıyorum tertemiz arac... gelmisken KRR yide görürdün.. hakkında hayırlısı olsun

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Şimdiden hayırlı olsun Ratip
                        [center]
                        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                          AFL olsun diyorsan eski kasa... makgajlılarda mercek var fakat AFL yok.. önemli degil diyorsan tabiki yeni kasa tercih sebebidir.. 2017 yi beklemeyecek olsam benim aracı verirdim sana.. daha 19bin de servis bakımlı ilk sahibinden..)) gözüm gibi bakıyorum tertemiz arac... gelmisken KRR yide görürdün.. hakkında hayırlısı olsun
                          Yeni kasa biraz daha aklımı çeliyor ama senin arabada yere bakan yürek yakan maşallah.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                            İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54284074/detay

bu araca 64 bin teklif ettim değer mi sizce
                            Bu araç fabrika çıkış lpg li mi? Eğer öyleyse teklifin güzel. Hakkında hayırlısı nasılsa o olsun Ratip

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Farklılık iyidir. Al fabrikasyon Lpg li insignia. Lpg menzili, tüketimi herşeyi yol bilgisayarından gözüküyor. Fabrikasyon olduğu için servis konusunda da kafan rahat.
                              İnsignia 20 bin km ye yaklaştıkça yıllık yaptığın yol olarak benzinde seni yoracaktır.
                              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

İşleniyor...
                              X