Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeniden İnsigniaya doğru ama hangi 1.4 t

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeniden İnsigniaya doğru ama hangi 1.4 t

Orjinal yazı sahibi: omfaya
    Orjinal yazı sahibi: ratip
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54284074/detay

bu araca 64 bin teklif ettim değer mi sizce
    Bu araç fabrika çıkış lpg li mi? Eğer öyleyse teklifin güzel. Hakkında hayırlısı nasılsa o olsun Ratip
    İlanda aracta hasar kaydı yok diyorlar. Sorgulatmamda 800 küsür TL birşey çıktı. Dikiz aynası değişmiş. Aslında önemli değil ama midem bulandı esnaflıklarından. İnsan sattığı malı bilmez mi. Sanki yeni öğrenmişler gibi bana da "haberimiz yoktu." diyorlar.

Aramızda galerici olan var mı bilmiyorum ama yatacak yeri yok bunların.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Sadece ayna 800 tl olur mu?
      .
      Yeni insignianiz hayırlı olsun.
      İnsignia 2014 Cosmo 1.6 170hp, Marjet Sıvı Sistem LPG, Zeytin Yeşili, Otomatik, FlexRide Paketi, Çevre Görüş Paketi 2, Sunroof, BOSE Ses Sistemi, Park and Go Paketi, Isıtmalı Siena Perfore Deri Koltuklar

Yorum

Hayırlısı olsun Ratıp sen genede 1.6t bak gücü hisset.

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Hayırlısı olsun Ratip. Sonuç ne oldu? Verdiğin ilan linkindeki araç Edition Elegance + Stil paket. Yani satıcının dediği gibi en dolu model falan değil. Satıcı burdan daha ofsaytta kaldı. Satıcı LPG için orjinal demiş ama sanki fabrikasyon sistem Landirenzo markaydı, yanılıyor da olabilirim. Üstelik fabrikasyon olduğunu belirtmemiş. Prins markasının orjinal olmasının bize bir faydası yok
          Ayrıca start-stop olanda LPG yoktu diye hatırlıyorum. 21. fotoğrafta ses düğmesinin altındaki tam seçemediğim ışıklı düğme ECO ise LPG fabrikasyon değildir. Orada LPG yazması lazım.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlısı olsun
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
              Hayırlısı olsun Ratip. Sonuç ne oldu? Verdiğin ilan linkindeki araç Edition Elegance + Stil paket. Yani satıcının dediği gibi en dolu model falan değil. Satıcı burdan daha ofsaytta kaldı. Satıcı LPG için orjinal demiş ama sanki fabrikasyon sistem Landirenzo markaydı, yanılıyor da olabilirim. Üstelik fabrikasyon olduğunu belirtmemiş. Prins markasının orjinal olmasının bize bir faydası yok
              Ayrıca start-stop olanda LPG yoktu diye hatırlıyorum. 21. fotoğrafta ses düğmesinin altındaki tam seçemediğim ışıklı düğme ECO ise LPG fabrikasyon değildir. Orada LPG yazması lazım.
              Aynen dediklerini ben de farkettim. Ondan dolayı bu arabadan vazgeçtim. Bir iki alternatifim daha var haber bekliyorum. İnşallah en yakın zamanda gönlüme göre bulurum.

İyi dilekleri için herkese teşekkür ederim.

Yorum

Neye niyet neye kısmet diyelim.

İnsignia bakarken gönlüme göresini bulamamam neticesinde 2009 C180 Komp. te karar kıldım ve dün itibarıyla aracımı almış bulunuyorum. İyi dileklerini esirgemeyenlere şimdiden teşekkür ederim.

Yorum

O zaman hayırlı olsun demek düşer bize de Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
                  Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Hayırlı olsun Ratip. O araca LPG şart, hele ki teknolojisi de destekliyorken clapclap

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Çok çok hayırlı olsun. Hafif makyaj c lerde güzel duruyor cool

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

eğer isterseniz bende temiz km si az 1.4 insignia var ilan numaram 284066206 sahibinden .com da bi bakın beğenirseniz görüşelim.

Yorum

İşleniyor...
                          X