Ynt: 1.4T 2012 Stil Insignia arıyorum, hayal mi kuruyorum?
Teşekkürler bugün aracımın satış işlemlerini tamamladım ve 27 ay keyifle kullandığımız Astra'mıza veda ettik. Şimdi radarımızda iki araç var fiyatları istediğimiz seviyeye çekebilirsem almayı düşünüyorum.
Orjinal yazı sahibi: insignia54
hakkınızda hayırlısı olur inşaallah
Teşekkürler, şuana kadar arayışımızı sonuçlandıramadık maalesef.
İlk olarak Mengerler ikinci elde bir adet 2012 1.4T + yeni Stil paket 56.000km'de beyaz içi bej ( tercihim siyah ) aracın fiyatı 49.900TL'ydi. Tandık araya sokup aracı görmeden fiyatı 48.500'e indirttik, aracı takasta normalden yüksek bedele aldıkları için daha fazla inmediler. Sonrasında aracı görmeye gittik ancak araç fotolarda görünmeyen bir kaç çizik ve bir kaç çok kötü rütuş boyası vardı ve 4 cam çıtasının altında nokta nokta pas izi vardı araca ısınamadık ve vazgeçtik.
İkinci olarak tespit ettiğimiz araç ile görüşmelerimiz sürüyor, araç şehir dışında İstanbul'a önümüzdeki hafta içi gelecek geldiğinde yüz yüze görüşeceğiz, araç söyledikleri gibiyse ve bakımları tamsa bu araç için limitleri zorlayacağız.
3. olarak tespit ettiğimiz araç için çok hızlı bir girişimde bulundum. dün akşam telefonda fiyat mutabakatına varmıştık ve bugün aracı görmeye gidecektik. Satıcı aracı satmaktan vazgeçtiğini söyledi. Araç ilk sahibinden 2013 Ocak trafiğe çıkışlı 32.000km'de servis bakımlı ( yıllık olarak km gelmeden bakım yapılmış ) yeni stil paketli + 300km önce takılmış pzero 4 lastikliydi. Satıcı telefonda 3 hasarda 4.000Tl hasar kaydı var, arka tampon değişmiş, yanda iki parçada boya var demişti ama tramerde 4 hasarda 8.000TL kayıt çıkıyordu ve 3 hasar ERP yanı eksperin belirlediği tamir bedelini elden alıp işlemleri kendisi yaptırmış. Bu durum kafamı karıştırmasına rağmen km hatırına göze almıştım ama maalesef satıcı vazgeçti.
Şuan 2. araç dışında ön görüşme yaptığım 1-2 araç var ancak önceliğimi bu araca verdim, hakkımızda hayırlısı artık...
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
Valla bu fiyatlara ve bu km lere çok iyi bulmuşsunuz
Sağolun bakalım zaman ne gösterecek ancak şimdilik tüm oklar ikinci aracı gösteriyor, şu son iki günde yaşadıklarımdan sonra ikinci aracın bakımları tamsa hemen bağlamak istiyorum ancak aracın şehir dışında olması büyük şanssızlık. Dün akşam 3. araç için limitleri baya aşmıştık konu sonuca bağlandığında çok detaylı bilgilendirme yapmaya çalışacağım.
sonuçsa nasipse yıllarca kullanacaksınız
sizin için bence en iyisi kazalı bi araca bulaşmayın tamir edilmiş olabilir orjinalden pek farkı yok gibi olabilir fakat işçilik kötü olduğu takdirde illa ki ileri süreçlerde can sıkan sorunlar çıkarabilme ihtimali olabilir
aradığınız aracı en kısa sürede bulmanız dileğiyle
Orjinal yazı sahibi: insignia54
alırken ince eleyip sık dokumakta fayda var diye düşünüyorum
Orjinal yazı sahibi: ŞEKEROĞLU
sonuçsa nasipse yıllarca kullanacaksınız
sizin için bence en iyisi kazalı bi araca bulaşmayın tamir edilmiş olabilir orjinalden pek farkı yok gibi olabilir fakat işçilik kötü olduğu takdirde illa ki ileri süreçlerde can sıkan sorunlar çıkarabilme ihtimali olabilir
aradığınız aracı en kısa sürede bulmanız dileğiyle
Yorumlarınız için çok teşekkürler. Çok haklısınız, elimden geldiğince detaylı araştırıyorum, bu nedenle de çok fazla seçenek yok maalesef. Yaptığım görüşmeler sonucunda anladım ki temiz ve düşük kmli 1.4T çok aranıyor, özellikle stil paketse çok hızlı satılıyor...
Bugün planımızdaki aracı aldık çok şükür, ilk fırsatta yeni başlıkta genişçe Araç ve fiyat hakkındaki durumları yazıp yorumlarınızı bekleyeceğim, umarım doğru bir iş yapmışımdır.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah güle güle binmeyi nasip etsin.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum