Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4T 2012 Stil Insignia arıyorum, hayal mi kuruyorum?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4T 2012 Stil Insignia arıyorum, hayal mi kuruyorum?

Merhabalar;

İsmim Özdemir Göktaş 2012 Model 1.6 115Hp Edition Astra sahibiyim, İstanbul'da yaşıyorum, aracımın satışı için şehir dışından bir arkadaşla anlaştık, yarın gelecek ve bir aksilik çıkmazsa aracı alacak. Aracı satmak gibi bir niyetim yoktu ancak eşimle şakalaşırken bir anda ilan verdim ve Insignia aklımıza düştü. Asıl sorunda şu ki bütçe olarak çok kısıtlıyız. Araç için kredi vs. Çekmeyeceğiz maksimum 48.000Tl düşünüyoruz. Tampon, çamurluk, kapı gibi bölgelerdeki boya ve toplam tutarı 10.000Tl'yi geçmeyen değişim parçalarını çok sorun etmiyorum. Km olarak biraz hassasım mümkünse 50-60.000km'nin üzerine çıkmak istemiyorum. Aracın servis bakımlı olması benim için çok büyük artı olur. Tabi bu durumda rüya görüyor olabilirim. Bütçeme yakın beyaz bir araç var aslında ama cam çıtalarının altında kapılarda benek benek pas izi var ve kapı paslanmışmı yoksa çıta kaynaklımı bilemedik. Eğer pasta cilayla çıkacak gibiyse dert değil ama farklı bir sorun varsa kabul edemeyiz Eğer istediğimiz gibi bir insignia bulamazsak ya bir süre bekleriz ya da Astra j bakarım yine.

Değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

Ynt: 1.4T 2012 Stil Insignia arıyorum, hayal mi kuruyorum?

Hos geldiniz her iki araç icinde hayirli olsun
    F30 Sport+

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşbuldum güzel dilekleriniz için çok sağolun, merak ettiğim daha önce çıta altında minik benekler halinde pas izi sorunu yaşayan oldumu? olduysa çözüm bulunabildimi acaba.

Yorum

welcome welcome inşallah aradığınız aracı bulursunuz

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insignia54
                welcome welcome inşallah aradığınız aracı bulursunuz
                Teşekkürler, aslında aracı buldum, az önce aracı bulmamda yardımcı olan arkadaşla görüştük, kendisine bahsi geçen lekelerin kaporta kaynaklı olmaması ve pasta cila ile çıkarılması halinde aracı almak için şartlarımızı zorlayacağımızı, fiyat konusunda da orta noktada buluşmamız halinde aracı nakit olarak alacağımızı ilettim. Yarın bir aksilik olmaz benim aracın işlemlerini tamamlayabilirsem cuma günü şehir dışında olacağım için İnsignia'ya cumartesi gidebileceğiz ancak artık hayırlısı diyelim.

Yorum

Özdemir hoşgeldin kardeşim, Doğan a sorsaydın sana ciddi ciddi Q7 önerirdi )

Şaka bir yana umarım gönlündeki araca kavuşursun.
                  2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tolga Karaca
                    Özdemir hoşgeldin kardeşim, Doğan a sorsaydın sana ciddi ciddi Q7 önerirdi )

Şaka bir yana umarım gönlündeki araca kavuşursun.
                    Hoşbulduk Tolga'cığım çok sağol Doğan'a İnsignia'nın resimlerini gösterdim onayını aldım zira habersiz bir girişimde bulunursam gazabından korkarım Sağolsun 911 aşkımı biliyor, Q7 olmasada Cayenne öneriyor bu arada görmüşsündür adam şömine kayfi yapıyor, birdahaki sefere şömine videosu gönderirse kestaneleri kapıp gideceğim

Yorum

Doğan ve ateş.. Hmmm muhtemelen şöminenin alevi boşa yanmasın diye içinde mangal yelliyordur o

Yorum

Doğan ve ateş.. Hmmm muhtemelen şöminenin alevi boşa yanmasın diye içinde mangal yelliyordur o
                        saklamış göremedim mangalı, zira biliyorki koşarak 10dk, arabayla 5dk, mangal görürsem uçarak 2dkya kapısındayım

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
                            saklamış göremedim mangalı, zira biliyorki koşarak 10dk, arabayla 5dk, mangal görürsem uçarak 2dkya kapısındayım
                            Saklamamıştır - şöminenin önüne oturmuşsa mangal haliyle görünmüyodur (((:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                              welcome
                              Teşekkürler

Orjinal yazı sahibi: OGOKTAS
                              Saklamamıştır - şöminenin önüne oturmuşsa mangal haliyle görünmüyodur (((:
                              (((: Adamı rahat bırakalım kulak çınlamasından uyuyamıyordur....

İyi geceler

Yorum

İşleniyor...
                              X