Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Bi Turbo aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İnsignia Bi Turbo aranıyor

Allahın izniyle bi durum olmadığı sürece satmayız..20 bin km esaslı bi kullanım yapmışızdır bi 10 bin TL yakıt gitmiştir sanırım ama keyif verici bi performans..düşündüğün zaman bu araçtan daha iyi konfor alabileceğin bi araç bulabilirsin fakat ben performans hastasıyım işte daha iyisi rast gelmedi sınıfında..
    Artık bi sonraki kasada inşallah daha iyi bi güç bekliyorum olursa değişiriz olmaz ise devam yne..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      2.0 benzinli duruyor mu hala
      Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
      2.0 benzinli duruyor mu hala
      Sedat Bey kardeşim, o araç satıldı.Hikayesi uzun,anlatmak için zamanım yok.Ama sonuçta satıldı.
      Tolga Canbaz kardeşimin bir sözü vardı, aslında bilinen , genel kabul görmüş bir ekonomi kuralıdır;her malın bir alıcısı mutlaka vardır.Sorun şu ki,doğru zaman, doğru mekan. Bu şartlar sağlandığında teori doğrulanır.

Yorum

Necmettin beyin imzasındaki araç bi turbo ve 4x4 satılık diye biliyorum. Titizliğini biliyoruz. Haklı olarak değerini istiyor. İsterseniz malum siteden bakın.
        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kartalbey
          1.6T 'Den sonra hantal kalır o araç.
          Kusura bakılmasın da bu ifadeyi hangi somut, objektif tecrübe ve buna bağlı kanaate dayandırdığınızı merak ettim.
          Ailede bu aracı fiilen kullanmış, 90-100 bin km tecrübe etmiş en az iki (Neşter ayamalı Kamil Bey arkadaşımız ile Tolga Canbaz) üyemiz var. Bundan önce 1.6 T cosmo, 2.0 cdti 160 hp, 2.0 turbo 4x4 ve son olarak 2.0 cdti 195 hp biturbo 4x4 kullanmakta olan bir üye olarak bu düşünceyi nereden ve nasıl bir tecrübe ile erişip paylaştığınızı izah etmenizi rica ediyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Orjinal yazı sahibi: kartalbey
            1.6T 'Den sonra hantal kalır o araç.
            Kusura bakılmasın da bu ifadeyi hangi somut, objektif tecrübe ve buna bağlı kanaate dayandırdığınızı merak ettim.
            Ailede bu aracı fiilen kullanmış, 90-100 bin km tecrübe etmiş en az iki (Neşter ayamalı Kamil Bey arkadaşımız ile Tolga Canbaz) üyemiz var. Bundan önce 1.6 T cosmo, 2.0 cdti 160 hp, 2.0 turbo 4x4 ve son olarak 2.0 cdti 195 hp biturbo 4x4 kullanmakta olan bir üye olarak bu düşünceyi nereden ve nasıl bir tecrübe ile erişip paylaştığınızı izah etmenizi rica ediyorum.
            Beygir gücü daha yüksek, torku daha yüksek, hacmi daha yüksek ama daha hantal ne diyeyim matematik harika, Necmettin abi senin araç sağlam yanlız

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arkadasimin 2.0CDTİ BiTubo 4x4 aracini yaksalik 5bin kilometre kullandim.Suandada 1.6T kullanan biri olarak sunu diyebilirim.1.6T BiTurbo'ya ne kalkista nede gidiste yaklasamaz.BiTurbo hem cekis sistemi hemde sagladigi tork sebebiyle adeta koltuga yapistiyor

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
              - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
              - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

Şaman abi , Sedat abi doğrudur az çok teknik verilerine baktım 4*4 ler bu arada 1.6 T ler kdr ilerde verimli değil avd olanlar iyi teknik verilere nisbeten konuşuyorm..yukarda abimiz denememiş olabilir lakin hafif bi eleştiriye maruz kalmış olabilir forum bu abimizde zamanla öğrenir..konu aydınlanmaya gelirse zaten teknik verilerine bakıyofum detaylı araştırma yaptım Bi turbo avd daha canlı hatta şuan 0 ları çıkmıyo dye biliyorum yada 170 pslik motor ile çıkıyo özel sipariş olayı varmı yokmu bilmiyorm..Bu arada kimseye bi sitemim yok herkese ilgilerinden anlayışlarından ötürü teşekkür ediyorm biz bir aileyiz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatihdemircelik
                  Arkadasimin 2.0CDTİ BiTubo 4x4 aracini yaksalik 5bin kilometre kullandim.Suandada 1.6T kullanan biri olarak sunu diyebilirim.1.6T BiTurbo'ya ne kalkista nede gidiste yaklasamaz.BiTurbo hem cekis sistemi hemde sagladigi tork sebebiyle adeta koltuga yapistiyor
                  o zman en kısa sürede denemem gerek

Yorum

İşleniyor...
                  X