Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia Bi Turbo aranıyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia Bi Turbo aranıyor

Bi akrabamızda 2.0 cdti edition vardı performansından ötürü beğenmeyip sattı insignianın böyle bi modeli olduğunu söyledim şuan yana yana arıyoruz düşük km li satmayı düşünen olursa bilgim olsun..

Ynt: İnsignia Bi Turbo aranıyor

Fırsat...
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Odakta satılık bi tane vardı bayaa dolu bir model

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

1 yildir satilik dolu bu insignua var odakta
        F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
          Bi akrabamızda 2.0 cdti edition vardı performansından ötürü beğenmeyip sattı insignianın böyle bi modeli olduğunu söyledim şuan yana yana arıyoruz düşük km li satmayı düşünen olursa bilgim olsun..
          Performansı kötü olan 130 hp değil mi

Yorum

Aynen..odakta ki yeni kasa birde fiyat aşar bizi...bizim modellerde 2012 2013 model 0- max 50 bin km arası bişey..

Yorum

Pazarlık konusunda şansınızı çok zorlamayın derim. Pazarlıktan anlamıyorlar, özellikle biturbo gibi kupon bir araca.
              2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Odak o arabayı satamaz

Yorum

Odak o arabayi o fiyata kesinlikle satamaz hele simdi yeni kasada gelince 2.0 turbo benzinli gibi yillarca kalir ellerinde
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

2.0 benzinli duruyor mu hala

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Şimdi o araca değer belki ama o fiyatlarda da gel gelelim daha premium araçlar var..geçen yaz piyasada 30a yakın biturbo vardı 20 binlerde 30 larda 40 larda..fiyatlarıda 80-90 bin arasıydı araçlarada bakarken bilmiyorm illaki opsiyonluydu kiminde recaro vardı kiminde flexi vardı kiminde sanruf vardı..bizde o zmnlar düşünüyoduk 1.6 T yi verip onu almayı ama performans konusunda endişelerimiz vardı 1.6 T den iyi değilse boşa vergi birde ekstra para vermiş olacaktık..hiç unutmuyorum opc body kitli sanruf varmıydı hatırlamıyorm ama bi ekstrası vardı flexide olabilir 30 binde falandı beyaz renk tam istediğim gibi içide bej 83 e anlaşmıştık hatta forumada yazdım 1.6 Tden iyimidir dye pek tatmin olmamıştım..yoksa almıştık o arabayı

Yorum

Şimdi o araca değer belki ama o fiyatlarda da gel gelelim daha premium araçlar var..geçen yaz piyasada 30a yakın biturbo vardı 20 binlerde 30 larda 40 larda..fiyatlarıda 80-90 bin arasıydı araçlarada bakarken bilmiyorm illaki opsiyonluydu kiminde recaro vardı kiminde flexi vardı kiminde sanruf vardı..bizde o zmnlar düşünüyoduk 1.6 T yi verip onu almayı ama performans konusunda endişelerimiz vardı 1.6 T den iyi değilse boşa vergi birde ekstra para vermiş olacaktık..hiç unutmuyorum opc body kitli sanruf varmıydı hatırlamıyorm ama bi ekstrası vardı flexide olabilir 30 binde falandı beyaz renk tam istediğim gibi içide bej 83 e anlaşmıştık hatta forumada yazdım 1.6 Tden iyimidir dye pek tatmin olmamıştım..yoksa almıştık o arabayı
                        1.6T 'Den sonra hantal kalır o araç.
                        Zaten bundan sonra bu tip hangi aracı alacağız gerçekten bilmiyorum...
                        1.6 T - COSMO - DVD 800

Yorum

Vallahi abi bilemiyorm seninle aynı fikirdeyim..aracı alalı 4 yıl oldu 20bin km yaptık korkudan binemiyoruz araç fazla km yapmasın yorulmasın dye..inşallah opel aynı motorda bi araç çıkarırda kurtuluruz bu endişeden..170 ps çıkaran hangi mantıktır onuda anlamıyorm madem ki sınıfının performans olarak altında kalıyosun 140 150 beygir yap 170 olmasın..benim beklentim vallahi 200 ps altında değildi

Yorum

Vallahi abi bilemiyorm seninle aynı fikirdeyim..aracı alalı 4 yıl oldu 20bin km yaptık korkudan binemiyoruz araç fazla km yapmasın yorulmasın dye..inşallah opel aynı motorda bi araç çıkarırda kurtuluruz bu endişeden..170 ps çıkaran hangi mantıktır onuda anlamıyorm madem ki sınıfının performans olarak altında kalıyosun 140 150 beygir yap 170 olmasın..benim beklentim vallahi 200 ps altında değildi
                            Maşallah aracınızın kilometresi epey düşük. Siz kullanmaya çekiniyorsunuz ama sefasını sanırım bir sonraki kullanıcısı çekecek. Ben olsam sıradışı bir durum olmadıkça satmazdım.

Ayrıca yeni motordaki eleştirinize katılmıyorum. Olaya sadece beygir gücü üzerinden bakmamak lazım. Yeni motorun torku hem daha yüksek hem de daha erken devirde tepe noktasına ulaşıyor. Düz viteslisi eski motora performans olarak en yakını, sanırım kalkışta da daha iyi. Mesela eski motor üçüncü vitesi severken yeni motor dördüncü vitesi seviyor. Çünkü torktan faydalanmak için daha erken vites değiştiriyoruz. 200 beygirlik versiyon ise Türkiye'ye sadece Astra'da özel siparişle getirildi. O motor keşke gelse diye ben de çok iç çekmiştim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

biturboyu daha hiç deneyemedim nasıl acaba yaa var mı süren yada şuan kullanan

Yorum

İşleniyor...
                              X