Merhabalar ankarada baya aradım taradım bulamadım İnsignia OPC 19' jant arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İnsignia OPC 19' jant
Collapse
X
-
Ynt: İnsignia OPC 19' jant
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3912453/detay/
Kaçırma derim orjinal olması gerek bunlarınBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
19"jant ta bence en güzel benim arabamda bulunan model, 20" jant olacaksa Kadir'dekini tek geçerim ama 19" jantta o model iyi durmuyor tabii bu benim fikrim
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 826619" ta bence en güzel benim arabadaki, 20" olacaksa Kadir'dekini tek geçerim ama 19" da iyi durmuyor tabii bu benim fikrim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3912453/detay/
Kaçırma derim orjinal olması gerek bunların1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof
Yorum
-
Aracıma dün OPC marşpiyel ve spoiler aldım yavaş yavaş OPC yapıcam. 20' i ben de beğeniyorum kadir beyin jantı süper ama yakıt konusunda şüphelerim var ortalamam kaç litre artar?Bir de performans konusunda ne gibi bir değişiklik olur jant büyüdüğü yanak inceldiği için 1. viteste daha az patinaja düşer mi mesela?Orjinal yazı sahibi: sedat 826619"jant ta bence en güzel benim arabamda bulunan model, 20" jant olacaksa Kadir'dekini tek geçerim ama 19" jantta o model iyi durmuyor tabii bu benim fikrim2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBOrjinal yazı sahibi: kdristnblhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3912453/detay/
Kaçırma derim orjinal olması gerek bunlarınahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: CBOrjinal yazı sahibi: kdristnblhttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek...3912453/detay/
Kaçırma derim orjinal olması gerek bunların
InsigniaTEAM
Yorum
-
Size güvenip 20 taktırıcam daha şık duruyordu zaten de 20' replika da yok malum sitede baya baktım o da benim şanssızlığım mıdır nedir?Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur19 luk takacağıma affetmem 20 lik takarım..arada pireler oynar aham şaham bişey farketmez..ben 17 likten 18e geçtim değişen fazlasıyla değişti başta psikolojik olarak etkilendim braz sonra insignia meğer aynı insigniaymış2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: canztrkSize güvenip 20 taktırıcam daha şık duruyordu zaten de 20' replika da yok malum sitede baya baktım o da benim şanssızlığım mıdır nedir?Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur19 luk takacağıma affetmem 20 lik takarım..arada pireler oynar aham şaham bişey farketmez..ben 17 likten 18e geçtim değişen fazlasıyla değişti başta psikolojik olarak etkilendim braz sonra insignia meğer aynı insigniaymış
Yorum
-
Tamamen görsellik amaçlı Orjinal 20' opc jant biraz pahali olacaktır diye düşüyorum replika alırım fiyatı sizce ne kadar olur jantın?Orjinal yazı sahibi: Hakan UygurOrjinal yazı sahibi: canztrkSize güvenip 20 taktırıcam daha şık duruyordu zaten de 20' replika da yok malum sitede baya baktım o da benim şanssızlığım mıdır nedir?Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur19 luk takacağıma affetmem 20 lik takarım..arada pireler oynar aham şaham bişey farketmez..ben 17 likten 18e geçtim değişen fazlasıyla değişti başta psikolojik olarak etkilendim braz sonra insignia meğer aynı insigniaymış2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
-
Pek maliyeti olacağını düşünmüyorum tahmini 1000 1500 arasıdır max..ama kendi düşüncem replica jant orjinal kadar sağlıklı olmaz her an çatlama yapabilir artı çok çabuk balans bozuyo dye biliyorum bence bekleyin ne zmn düşerse zor biraz ama düşerse alın..birde lastik maaliyeti çok tutacak 20 inç ve 35 yanak olduğundan..
Yorum
-
Tekrardan teşekkür ederim arayışlarım devam ediyor bakalım nasip kısmetOrjinal yazı sahibi: Hakan UygurPek maliyeti olacağını düşünmüyorum tahmini 1000 1500 arasıdır max..ama kendi düşüncem replica jant orjinal kadar sağlıklı olmaz her an çatlama yapabilir artı çok çabuk balans bozuyo dye biliyorum bence bekleyin ne zmn düşerse zor biraz ama düşerse alın..birde lastik maaliyeti çok tutacak 20 inç ve 35 yanak olduğundan..2010 İnsignia 1.6 turbo
Yorum
Yorum