Duyuru

Collapse
No announcement yet.

5. değil : ) Yakın arkadaşıma 1.6T bakıyoruz.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 5. değil : ) Yakın arkadaşıma 1.6T bakıyoruz.

Dosya henüz kapanmadığındsn görünmüyordur. Fiyatsa bence az da değil hani, ederi bu değil mi zaten?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Dilerseniz benim aracim satilik. Opel bayisi ile takas yapip 2015 cdti alacagim. Anlasmayi yaptim, haftaya insallah araci degistiriyorum. Takas olacagina siz degerlendirin isterseniz.
      89.000km
      Siyah
      Bej yari deri doseme
      Cyclone navigasyon
      Tum ses sistemi Alpine hoparlorler ile degistirildi
      Alpine kapali tip 800W subwoofer
      Cift amfi
      Kis lastikleri Bridgestone LM32 Blizzak
      Triger seti degiseli 12.000km oldu
      periyodik bakimi yeni yapildi.
      1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Biz de kendi aracımızı satmamız lazımdı. Arkadaş, tezi yetiştirmekten ilana koyamadı. Bu nedenle olamayabilir. Siz kendi mevcut aracınızı değerlendirmeden Yeni aracınızı alıyorsanız sonrasında kendi aracımızı sattığımızda sizinle irtibata geçelim?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Keske oyle bir bolluk olsa Takas yapacagim, sehir disinda oldugumdan onumuz haftaya kaldi. Hem model yenileme, hemde surekli uzun yol yaptigimdan dizel benim icin daha mantikli olacak insallah.
          Size de hayirli satislar dilerim, insallah degerinde ve kullanicisina gider araciniz.
          1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

Takasta cok dusuk fiyata sayarlar,keske satip oyle alsaniz yeni aracinizi
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Biraz oyle olcak ama alacagim araci kacirmak istemedim. Ondan baya bir kazancim olacak insallah. Birde bizim araclarin adi cikti ya cok yakiyor diye, D segmenti bir araci hemen satamam diye hic girismedim satmaya. Olay zaten spontan gelistigi icin oyle sozlestik.
              1.6 cdti Cosmo+Flexride

Yorum

İşleniyor...
              X