Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satılık cosmo 19 jant

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Satılık cosmo 19 jant

Satılık 19 jant lastik satılık hatasız dır cosmo jantı ilgilenenlere resimler arılacaktr

Ynt: Satılık cosmo 19 jant

Hayırlı satışlar, bence resimde eklerseniz işiniz kolaylaşır sanırım benim eski aracımdaki jant , eğer buysa kolay satılacaktır

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Aynn o jant kardesim acil satşıktır jantcı 1000 lira verdi 2 gün içinde satılmazsa jantcıya vercem para ya ihtyacım var

Yorum

Forumda isteyen çoktu

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Demekki artık yok neyse derdim burda bi arkadasa gitmesiydi napalım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yabanci
            Demekki artık yok neyse derdim burda bi arkadasa gitmesiydi napalım
            8:50 de yazmışsınız 9:50 de yok olduğuna kanaat etmişsiniz. Kimin kısmeti ise Hayırlısı olsun. Jantçı çok iyi fiyat vermiş.
            "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Kardesim biseye kanaat getirdigim yok bu form aktif bilyrm ayrıca okuduysan 2 gün bekliycem dedim hem jantcı iyi fiyat verdiğinden degil insignia cosmo 19 jantı bi arastr istersen jantcı kar etmeyecegi malı almaz benim dersim burdaki arkadaslara gitsin jantcı alacak 300-400 koyup satcak biz burda bi aile olduğumuz için yazdım jamtcıya gitcegine burdan birine veriyim dedim aynı fiyata vercem zaten benim için sıkıntı yok ha ora ha bura hitabımda saygısızlık olarak algılama kardesim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yabanci
                Satılık 19 jant lastik satılık hatasız dır cosmo jantı ilgilenenlere resimler arılacaktr

resimleri 05339543481 watsapp yollarmısınız?

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Ver gitsin jantcıya zaten sivastaymıssın istanbula ankaraya getirtmeye calıssak astarı yuzunu gecer hemen verin 1000 tl ye
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bugün bi arkadasa verdim arkadaslar tsk ederim

Yorum

Hayirli
                      Olsun
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Doğru karar vermişsin kardeş.Alana da satana da hayırlı olsun.
                        "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

İşleniyor...
                        X