Satılık 19 jant lastik satılık hatasız dır cosmo jantı ilgilenenlere resimler arılacaktr
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Satılık cosmo 19 jant
Collapse
X
-
Ynt: Satılık cosmo 19 jant
Hayırlı satışlar, bence resimde eklerseniz işiniz kolaylaşır sanırım benim eski aracımdaki jant , eğer buysa kolay satılacaktır
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
-
Orjinal yazı sahibi: YabanciDemekki artık yok neyse derdim burda bi arkadasa gitmesiydi napalım"Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.
Yorum
-
Kardesim biseye kanaat getirdigim yok bu form aktif bilyrm ayrıca okuduysan 2 gün bekliycem dedim hem jantcı iyi fiyat verdiğinden degil insignia cosmo 19 jantı bi arastr istersen jantcı kar etmeyecegi malı almaz benim dersim burdaki arkadaslara gitsin jantcı alacak 300-400 koyup satcak biz burda bi aile olduğumuz için yazdım jamtcıya gitcegine burdan birine veriyim dedim aynı fiyata vercem zaten benim için sıkıntı yok ha ora ha bura hitabımda saygısızlık olarak algılama kardesim
Yorum
-
Ver gitsin jantcıya zaten sivastaymıssın istanbula ankaraya getirtmeye calıssak astarı yuzunu gecer hemen verin 1000 tl yeBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum