17 İNCH İNSİGNİA JANTLARIMIN YERİNE 2. EL AZ KULLANILMIŞ 19 İNCH 5 KOLLU JANT ARIYORUM. ELİNDE OLAN VAR MIDIR ARKADAŞLAR ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2. EL JANT ARIYORUM
Collapse
X
-
Ynt: 2. EL JANT ARIYORUM
Orjinal yazı sahibi: plasticoseski jantlarım kalacak. kışlık lastik alacağım öyle kullancağım. Lastikleri ise satabilirim.2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
orgiOrjinal yazı sahibi: plasticoshaklısınız doğru. bakalım kısmet artık bulabilirmiyiz bilmiyorum2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
19'' mi arıyorsunuz 18'' mi? benim bildiğim 5 kollu 19'' Opel in sitesinde de vardı konfiqürasyonda renk, döşeme ve jant seçimi bölümünde, o jant Türkiye de hiç yok sanırım..
ama sizin bahsettiğiniz jant 18'' 5 ikiz kollu jant olmasın..?
sahibinden.com a baktım şimdi aradığınız jant malesef yok sadece bu jant var bu da İnsiqnia 18'' orijinal 7 ikiz kollu jantı
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
bende standart 19'' jant almayı düşünüyordum ama gecen forumda opc jantı taktıran bi arkadas yaşadığı sorunları yazınca ve servisten 1.6 motorlara 18in üstü sakıncalı demişler. bu yüzden vazgectim. ama 17 jantla arabaya bakınca hep bişeyler eksik görünüyor gözüme.2009 insignia 1.6T edition premium paket
teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _nusret_bende standart 19'' jant almayı düşünüyordum ama gecen forumda opc jantı taktıran bi arkadas yaşadığı sorunları yazınca ve servisten 1.6 motorlara 18in üstü sakıncalı demişler. bu yüzden vazgectim. ama 17 jantla arabaya bakınca hep bişeyler eksik görünüyor gözüme.Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _nusret_bende standart 19'' jant almayı düşünüyordum ama gecen forumda opc jantı taktıran bi arkadas yaşadığı sorunları yazınca ve servisten 1.6 motorlara 18in üstü sakıncalı demişler. bu yüzden vazgectim. ama 17 jantla arabaya bakınca hep bişeyler eksik görünüyor gözüme.
servisin söylediği tamamen palavra hahaAşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: dragon_10bu jant aralığı bijon olayı vsvs bilen bana bir yardımcı olabilirmi istediğimiz jantı enden taktıramıyoruz
bijon aralıkları uymayınca istediğiniz jantı taktıramzsınız, bizim bijon aralarıkları 5*120 yanlış hatırlamıyorsam, bmw nin 3 ve 5-6 kasalardaki jantların hepsi uyumlu bizimkilerle....
Yorum
Yorum